1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2016 11:00

Καλοκαιρινές συνθήκες και μεγάλη επιτυχία στο Bodytalk Weekend (photos)

Σε ηλιόλουστο και άκρως καλοκαιρινό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου το τουρνουά beachvolley Bodytalk Weekend στο Side-Out Club στην παραλία της Βάρκιζας με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν τη θάλασσα σαν να μην ξεκίνησε ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου. Οι σχεδόν καλοκαιρινές συνθήκες έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς φίλους του αθλήματος να συμμετέχουν και στις δύο ημέρες του Bodytalk Weekend.


Το Σάββατο 1/10 έγινε το ειδικό τουρνουά "Bodytalk Mixed Match", όπου μετά από μαραθώνιο εναλλαγής ζευγαριών αναδείχθηκαν οι νικητές σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες, χρυσός νικητής ο Γεράσιμος Καμινάρης, ενω δεύτερη θέση και αργυρό μετάλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Σταθάτος. Στις γυναίκες, η πρωτιά και το χρυσό ανήκαν στην νεαρή Μαργιάννα Μπέρμπερη ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Γιάννα Κατρενιάκοβα.

Την Κυριακή 2/10 διεξήχθησαν τουρνουά τριών κατηγοριών για το Bodytalk Open. Στην κατηγορία των γυναικών οι Λητώ Δοκοπούλου και Λίζα Τριανταφυλλίδη κέρδισαν στον τελικό τις Αλεξάνδρα Τσιώκου και Ελίνα Χριστοφούρου με 2-0 σετ. Στους άνδρες οι Σταύρος Βλαχάκης και Δημήτρης Καλαβρουζιώτης επικράτησαν των Γιάννη Παπαδάκη και Γιώργο Χρυσουλάκη με 2-1 σετ και πήραν το χρυσό μετάλλιο. Τέλος, στην κατηγορία μεικτού οι Σοφία Παΐκου και Σταύρος Βλαχάκης κατέκτησαν την πρώτη θέση μετά από την νίκη τους στον τελικό επί των Νάντια Κατσιάνου και Γιάννη Παπαδάκη με 2-1 σετ.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών μοιράστηκαν όμορφα δώρα από την εταιρία BODYTALK. Τις απονομές έκανε η διευθύντρια μάρκετιγκ της BODYTALK κ. Ελένη Πάστρα που δήλωσε εντυπωσιασμένη από το πολύ καλό επίπεδο αλλά και την αγάπη των ερασιτεχνών για το άθλημα του beachvolley, που γέμισε τα 4 γήπεδα της Βάρκιζας στις αρχές Οκτωβρίου. Η εκπρόσωπος της εταιρείας απένειμε επίσης και τρείς Χρυσές Κάρτες Μέλους της Bodytalk σε 3 τυχερούς αθλητές, ενώ έγιναν και κληρώσεις δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στο Side-Out Club με πολλές και πρωτότυπες διοργανώσεις για όλο τον Οκτώβριο. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series. 

  

1.jpg11.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg12.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ