1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2016 23:31

Μαυρομάτης: «Εύχομαι το ελληνικό μπιτς βόλεϊ να αποκτήσει τη διάσταση που του αξίζει»

Η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U22 έπεσε στη Θεσσαλονίκη με πολλά χαμόγελα, τόσο από τις ξένες αποστολές όσο και από τα στελέχη της CEV, γεγονός που σχολίασε με ικανοποίηση ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος συνεχάρη τις Εθνικές ομάδες και όλους όσοι εργάστηκαν για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων.
Ο κ. Μαυρομάτης βρέθηκε στο “Avant Garde Sports Club” και προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης:

«Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, η Ομοσπονδία και η χώρα μας καταφέρνει με σταθερά βήματα να ανεβάσει σιγά - σιγά το άθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Όπως και στο βόλεϊ σάλας, έτσι και στο μπιτς βόλεϊ, το γεγονός ότι για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια κατορθώσαμε να φέρουμε στην Ελλάδα και να φιλοξενήσουμε με επιτυχία μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι από μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό. Τα μηνύματα που λάβαμε από τη CEV ήταν πάρα πολύ θετικά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. 
Θέλω να συγχαρώ όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη τέλεση αυτής της διοργάνωσης, τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων “Avant Garde Sports Club”, όπως βέβαια και τις Εθνικές ομάδες και τους προπονητές τους για τη θετική παρουσία που είχαν. Μέσα από τέτοιες προσπάθειες, εύχομαι το ελληνικό μπιτς βόλεϊ να αποκτήσει τη διάσταση που του αξίζει».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΑΥΔΟΣ Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 06:24 posted by ΑΝΑΥΔΟΣ

    Ταδε εφη ο μεχρι το Σ/Κ Προεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλεας Μαυροματης.....Ευχομαι το Βeach Volley να αποκτησει τη διασταση που του αξιζει...
    Την διαμαρτυρια και αγανακτηση των αθλητων Νιωπα και Παπαδημητριου την ειδατε...????
    Τους Ολυμπιακους στο Ριο τους παρακολουθησατε..????
    Αντιληφθηκατε οτι δεν υπηρχε Ελληνικη εκπροσωπηση μετα απο 4 Ολυμπιαδες...???
    Τις καταγγελιες για τον Ρερρα και κατι εκ παραθυρου αποσπασεις σε καποιους δεν τις ξερετε....?????
    Τι κανατε 6 χρονια ως Προεδρος για το Beach Volley...????????????????????????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ