1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2016 20:17

Τριανταφυλλίδης: «Αυτή η φουρνιά αθλητών θα βγάλει Ολυμπιονίκες»

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι μία από τις πολλές προσωπικότητες του μπιτς βόλεϊ που έδωσαν ραντεβού στο “Avant Garde Sports Club” για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22.

Ο αθλητής - θρύλος που έγραψε τη δική του ιστορία τόσο στην σάλα όσο και στην άμμο, κατέθεσε την άποψή του για τη διοργάνωση, δηλώνοντας μάλιστα ότι το επίπεδο είναι υψηλότερο από ό,τι θα περίμενε:

«Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης, ειδικά στα αγόρια, που μπόρεσα να τα παρακολουθήσω περισσότερο, είδα δυο - τρεις ομάδες που πιστεύω ότι μελλοντικά θα πρωταγωνιστήσουν. Οι Νορβηγοί, οι Φινλανδοί και κάποιοι άλλοι, δείχνουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Από αυτή τη φουρνιά αθλητών θα βγουν πρωταθλητές Ευρώπης, ίσως ακόμα και Ολυμπιονίκες».

Παράλληλα, ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στον χρόνο και τον τόπο τέλεσης των αγώνων:

«Όλα εδώ είναι υπέροχα και οι εγκαταστάσεις του “Avant Garde Sports Club” είναι καταπληκτικές, αλλά η συγκεκριμένη διοργάνωση και η συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα μπορούσαν να δώσουν την ευκαιρία για κάτι μεγαλύτερο. Επειδή βρισκόμαστε αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο, που έδωσαν σε πολλούς Έλληνες την ευκαιρία να γνωρίσουν το μπιτς βόλεϊ μέσα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, κατά τη γνώμη μου αυτή η μεγάλη διοργάνωση θα έπρεπε να γίνει στον Λευκό Πύργο, για να αναδειχθεί περισσότερο το άθλημα στον έξω κόσμο και να αγγίξουμε περισσότερους ανθρώπους. Το να φιλοξενήσεις ένα Ευρωπαϊκό U22, μέσα στην κρίση που βιώνουμε, δεν είναι μικρό πράγμα. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ