1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2016 15:09

Στους «16» τα αδέρφια Μανδηλάρη, ατυχία για Ζήση

Το εισιτήριο για τους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U22 σφράγισαν οι Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης, ενώ αντίθετα οι Ιάσων Κανέλλος / Βασίλης Ζήσης στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, αφού ο δεύτερος υπέστη κρίση οσφυαλγίας και έτσι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το παιχνίδι τους για τη β’ φάση της διοργάνωσης.
Οι αδελφοί Μανδηλάρη έκαναν σπουδαία εμφάνιση στον νοκ άουτ αγώνα απέναντι στους Βέλγους Βέρσπεχτ / Βλέουχελς, τους οποίους λύγισαν με 2-1 σετ (21-17, 13-21, 15-8), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τη φάση των «16». Εκεί, θα αναμετρηθούν με τους Ιταλούς Ντε Φαμπρίτιις / Ντι Σιλβέστρε, στις 16:00.

Αντίθετη τύχη είχαν οι Ιάσων Κανέλλος / Βασίλης Ζήσης, οι οποίοι αποχαιρετούν το “Avant Garde Sports Club” με τη 17η θέση και με πικρή γεύση: Η ελληνική ομάδα εγκατέλειψε το παιχνίδι με τους Σέρβους Κλάσνιτς / Λόζιτς, ενώ προηγείτο 1-0 σετ (το πήρε 21-19) και έχανε 8-11 στο 2ο σετ, λόγω τραυματισμού του Ζήση, ο οποίος προσγειώθηκε άσχημα μετά από προσπάθεια στο μπλοκ, με συνέπεια να πάθει κρίση οσφυαλγίας και να «κλειδώσει» η μέση του.

Παρόντες στους «16» της διοργάνωσης από ελληνικής πλευράς θα είναι και οι Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου, οι οποίοι προκρίθηκαν απευθείας ως 1οι του ομίλου τους και στις 16:50 το απόγευμα θα αναμετρηθούν με τους Ουκρανούς Πλοτνίτσκι / Ντενισένκο, που νωρίτερα κέρδισαν τους Φινλανδούς Σίρεν / Μαατάνεν με 2-1 σετ.

Δηλώσεις των Ελλήνων αθλητών:

Βασίλης Μανδηλάρης: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η τακτική του προπονητή μας βγήκε. Χάσαμε το δεύτερο σετ επειδή ήμασταν κακοί, αλλά φάνηκε ότι είχαμε καλύτερη ομάδα συνολικά. Παρότι οι αντίπαλοί μας είχαν τερματίσει 2οι στον όμιλό τους, εμείς ήμασταν ανώτεροι. Τώρα θα παίξουμε με το ιταλικό δίδυμο και θα κυνηγήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, αφού έχουμε ήδη πετύχει τον βασικό στόχο μας, που ήταν η είσοδος στους ‘16’».

Ιάσων Κανέλλος: «Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον αστράγαλό μου, που τον είχα χτυπήσει χθες, αλλά μας βρήκε κάτι πολύ χειρότερο, ο τραυματισμός του Βασίλη. Αν δεν συνέβαινε αυτό, πιστεύω ότι θα είχαμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, έστω στο τάι μπρέικ, γιατί είχαμε βρει ρυθμό. Είναι κρίμα που αυτή η όμορφη διοργάνωση τελειώνει έτσι για εμάς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ