Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-08-2016 23:11

Εσθονές και Ρουμάνες αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Τις αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους το πρωί του Σαββάτου (27/08), στους νοκ άουτ αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U22, έμαθαν οι ελληνικές ομάδες των Νέων Γυναικών, έπειτα από την κλήρωση που διενεργήθηκε μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.


Στους χιαστί αγώνες για την είσοδο στο «τοπ 16», οι Τατιάνα Μολδοβανίδη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου θα συγκρουστούν με τις Εσθονές Χόλας / Κούρε-Ποχομόφ (09:20), οι οποίες είχαν δύο νίκες στον Δ’ Όμιλο όμως παρόλα αυτά τερμάτισαν 3ες, ενώ οι Μαρία Κλέπκου / Βούλη Κουρτίδου θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Ματέι / Βάιντα (10:10), που επίσης σημείωσαν δύο νίκες στο Δ’ γκρουπ αλλά τερμάτισαν 2ες.

Λίγο αργότερα, στις 12:40, οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη που έχουν προκριθεί απευθείας στη φάση των «16» ως 1ες του ομίλου τους, θα παίξουν με τη νικήτρια του ματς ανάμεσα στις Αυστριακές Ν. Στράους / Τ. Στράους και τις Ιταλίδες Φράσκα / Μικελέτο.

Οι προημιτελικοί των Νέων Γυναικών θα γίνουν το απόγευμα του Σαββάτου (27/08), ενώ οι ημιτελικοί και οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή (28/08).