Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-08-2016 15:31

Πρόκριση για Μπανιώτη, Τερζόγλου, νίκησαν και οι Ζήσης, Κανέλλος

Ραντεβού για την 24άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Νέων ανδρών έκλεισαν οι Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου, που έφτασαν τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο “Avant Garde Sports Club”, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Το ελληνικό δίδυμο κέρδισε τους Βούλγαρους Μετσκάροφ / Κόλεφ με 2-0 σετ (21-14, 21-17) για τη 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για τους νοκ άουτ αγώνες του Σαββάτου (27/08), το οποίο πάντως πήραν και οι ηττημένοι της αναμέτρησης. 

Κι αυτό, επειδή οι Πολωνοί Λισικόφσκι / Πασκόφσκι, που χθες είχαν ηττηθεί με 2-1 σετ από τους Θρακιώτες αθλητές, αποχώρησαν από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού, με συνέπεια να προκριθούν στην επόμενη φάση και οι τρεις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. 

Οι Μπανιώτης / Τερζόγλου θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων απόψε το βράδυ (20:10) απέναντι στους Ισραηλινούς Α. Μασούρι / Ο. Μασούρι, με στόχο μια νέα νίκη, που θα τους στείλει απευθείας στη φάση των «16».

Σε τροχιά πρόκρισης μπήκαν και οι Βασίλης Ζήσης / Ιάσων Κανέλλος, που υπέταξαν τους Σλοβένους Ντουλάι / Μάροβτ με 2-0 σετ (21-18, 21-15), σημειώνοντας την πρώτη τους επικράτηση στο θεσμό. Οι αθλητές από την Πρέβεζα θα αναμετρηθούν το απόγευμα (19:20) με τους Ισπανούς Ουέρτα / Χιμένεθ, στο ματς που θα ξεκαθαρίσει την τελική τους κατάταξη στον Δ’ Όμιλο.

Αντίθετα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του σημερινού προγράμματος, οι Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης έχασαν από τους Λιθουανούς Ρουμσεβίτσιους / Καζντάιλις με 2-0 σετ (21-17, 21-10) και πλέον μετρούν μία νίκη και μία ήττα στον Α’ Όμιλο. Τα δύο αδέλφια από τη Χαλκίδα θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα (16:50) τους Λευκορώσους Ντραπτσίνσκι / Βαούτσκεβιτς και σε περίπτωση επικράτησης θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους νοκ άουτ αγώνες.