Εκτυπώστε τη σελίδα
24-08-2016 17:58

Οι γυναίκες της Αυστριακής VC St. Johann in Tirol στο Kalamata Beach Volley για προετοιμασία

Στην μοναδικής ομορφιάς εγκατάσταση του KBV, θα πραγματοποιηθεί από τις 31/08 έως τις 4/09, ένα μέρος της προετοιμασίας των προς ένταξη παικτριών στην πρώτη ομάδα της αυστριακής Vc St. Johann in Tirol.
Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Τάσος Θεοδωρακόπουλος, εμπιστεύθηκε τις γνώσεις του Μάνου Ξενάκη και Γιώργου Κουλιέρη, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των κυρίως νεαρών παικτριών, που φέτος θα κληθούν να παλέψουν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία Αυστρίας.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και ένα γκρουπ ερασιτεχνών παικτών και παικτριών αλλά και φιλάθλων του συλλόγου, που θέλει να γνωρίσει μέσα από την άμμο και όχι μόνο από τις κερκίδες ,το πιο όμορφο άθλημα του καλοκαιριού, δίπλα σε δύο καταξιωμένους αθλητές της σάλας αλλά και της άμμου.

Ο Θεοδωρακόπουλος Τ. για την επιλογή του συλλόγου δηλώνει :

“Είναι εξαιρετικό αυτό που συμβαίνει καθώς δεν είναι μόνο η τεχνογνωσία που ανταλλάσσεται μεταξύ των δύο χωρών, αλλά οι εμπειρίες και η διαφορετική νοοτροπία, κάτι που μπορεί να προσφέρει αμφίδρομα σε Ελληνίδες και ξένες συμμετέχουσες. Ελπίζουμε του χρόνου να μπορέσουμε να εντάξουμε ένα μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και να επενδύσουμε περισσότερο χρόνο στην Καλαμάτα, με όλο το γυναικείο τμήμα μας, καθώς οι δύο άνοδοι και πρωτιές των τελευταίων δύο χρόνων αυξάνουν γεωμετρικά τις ανάγκες συνεργασίας σε οργανωτικό, προπονητικό και διοικητικό επίπεδο.”