1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2016 11:03

Κραβαρίτης, Κερκινές, Ματούλα, Τσακοπούλου και άλλοι νικητές στο 1ο Blue Island Open

Κέφι, μουσική, συναρπαστικά παιχνίδια και άφθονη παγωμένη μπύρα, ειχε το πρόγραμμα του 1ου BLUE ISLAND OPEN στο Side-Out Cub της Βάρκιζας.
Το Σάββατο 30/7 για την κατηγορία advanced νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Σταύρος Βλαχάκης/Ατάμ Τσαλικιάν που επικράτησαν με 2-0 σετ των Νίκου Πάτση/Άρη Παπαδογούλα. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Εύη Χρήστου/Αθηνά Σκυθιώτη που κέρδισαν στον τελικό με 2-0 σετ τις Αναστασία Φωκιανού/Δανάη Μουρατίδη. Τέλος, στην κατηγορία μεικτού οι Χρήστος Δαμάσκος/Μαριάννα Μπιτσοπούλου επικράτησαν των Νίκου Πάτση/Αλεξάνδρας Αθανασοπούλου με 2-1 σετ και κατέκτησαν την πρώτη θέση. 

Την Κυριακή για την κατηγορία basic στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γιάννης Κραβαρίτης/Γιώργος Κερκινές που κέρδισαν στον τελικό τους Χρήστο Γεωργιάδη/Άγγελο Τριανταφυλλόπουλο με 2-1 σετ. Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ιωάννα Ματούλα/Μαριγώ Τσακοπούλου που επικράτησαν των Ελευθερία Δρακουλάκου/Ζωή Νικολαΐδου με 2-0 σετ. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον τελικό για την κατηγορία μεικτού όπου οι Μαριλένα Χούντα/Βασίλης Βασιλακόπουλος κέρδισαν τους Ιωάννα Ματούλα/Τάσο Αραμπατζή με 2-0 σετ. Ολοι οι συμμετέχοντες πρόσφεραν εξαιρετικο θέαμα κατα γενική ομολογια των παρόντων. 

Οι νικητές κέρδισαν όμορφα δώρα από τις εταιρείες Bodytalk, Island Tribe, Funky Buddha, Water Action, My Gym. Ενώ παγωμένη μπύρα Blue Island χαμηλου αλκοόλ (Fizzy Lemon, Pink Grapefruit, Pear Delight), ευγενική προσφορά της εταιρείας ΕΖΑ, ηταν διαθέσιμη καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με το 2ο από τα συνολικά 3 Open των "Blue Island" Series, ενταγμένο στο Αυγουστιάτικο πρόγραμμα "Μένουμε Βάρκιζα"! 

Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series καθώς και στο sitewww.sideoutclub.gr

2.JPG3.JPG5.JPG6.JPG1.JPG4.JPG7.JPG















Σχετικά άρθρα

  • Μπιτς βόλεϊ παντός καιρού στο Side Out Club
    Αρχισε με μπουρίνι αλλά τελείωσε με καλοκαιρία και κέφι το τουρνουά του Σ/Κ 8-9 Οκτωβρίου στο Side-Out Club της Βάρκιζας. Η έντονη καταιγίδα το βράδυ της Παρασκευής προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στον αγωνιστικό εξοπλισμό και στο μάρκετιγκ των γηπέδων αλλά την επόμενη μέρα οι συνεργάτες και οι φίλοι του Club αποκατέστησαν μέσα σε λίγες ώρες το σύνολο των εγκαταστάσεων και ηταν και πάλι έτοιμες να υποδεχθούν τους φίλους του Beach Volley.
  • Πολλά δώρα και διασκέδαση στο Blue Island Open
    Με το δεύτερο από τα τρία τουρνουά με χορηγό την μπύρα BLUE ISLAND συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Side-Out Club στην παραλία της Βάρκιζας.
  • Έβδομο τουρνουά της BVA στο Side Out Club
    Η Beach Volley Academy διοργανώνει το 7ο και τελευταίο τουρνουά της σε συνεργασία με το Side Out Club, για την καλοκαιρινή περίοδο, στα 4 άριστα εξοπλισμένα και οργανωμένα γήπεδα του, στο Varkiza Resort-Yabanaki beach, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου.Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur), με την τεχνική σύσκεψη ανδρών-γυναικών στις 9.30 και τα παιχνίδια να ξεκινάνε στις 10.00. Η τεχνική σύσκεψη του μικτού θα διεξαχθεί στις 14.30 και τα παιχνίδια στις 15.00.
  • Το Side Out Club αποχαιρετά την Άνοιξη με μπιτς βόλεϊ
    Το Side Out Club συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με τη διοργάνωση ενός ακόμη τουρνουά beachvolley το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου στην παραλία του Varkiza Resort.
  • Sunny Sunday beachvolley tournament στο Side Out Club
    Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος αυτή την Κυριακή 4/10 και το Side Out Club διοργανώνει ένα ακόμη τουρνουά beachvolley στην παραλία της Βάρκιζας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ