1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 16:15

Πολλά δώρα και διασκέδαση στο Blue Island Open

Με το δεύτερο από τα τρία τουρνουά με χορηγό την μπύρα BLUE ISLAND συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Side-Out Club στην παραλία της Βάρκιζας.
Το Σάββατο 6/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών - μεικτό για την κατηγορία silver (basic) ερασιτεχνών αθλητών.

Την Κυριακή 7/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών προχωρημένου επιπέδου (advanced).

Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων ίδιες και τις δύο ημέρες (Σάββατο - Κυριακή) - 9.30 Ανδρών, 11.30 Γυναικών, 13.30 Μεικτό

Το τουρνουά, το πρώτο του Αυγούστου και ενταγμένο στο πρόγραμμα ‘Μένουμε Βάρκιζα’, θα έχει πέρα από τις απονομές όμορφων δώρων στους νικητές, και αρκετά happenings και κληρώσεις δώρων για συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους, όπως ρούχα κι αξεσουάρ από τις εταιρείες Wilson, Funky Buddha και Water Action, και φυσικά παγωμένη μπύρα με τις νέες γεύσεις της Blue Island, Fizzy Lemon , Pink Grapefruit  και PearDelight.   

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του τουρνουά Νίκο Κούνα (6986.641641), καθώς και στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944.023065 και 210-9656532 ή με e-mail στο . Περισσότερες πληροφορίες στοwww.sideoutclub.gr και στις σελίδες Facebook Side-Out ClubκαιWilson Beach Volleyball Series

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στις διοργανώσεις Ιουλίου και Αυγούστου του Side-OutClub θα συμμετέχουν στην δεύτερη μεγάλη κλήρωση (στις 28/8), για 1 ταξίδι για 2 άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στην όμορφη Κύθνο (για 3 ημέρες).

1.jpg2.jpg3.jpg

Σχετικά άρθρα

  • Μπιτς βόλεϊ παντός καιρού στο Side Out Club
    Αρχισε με μπουρίνι αλλά τελείωσε με καλοκαιρία και κέφι το τουρνουά του Σ/Κ 8-9 Οκτωβρίου στο Side-Out Club της Βάρκιζας. Η έντονη καταιγίδα το βράδυ της Παρασκευής προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στον αγωνιστικό εξοπλισμό και στο μάρκετιγκ των γηπέδων αλλά την επόμενη μέρα οι συνεργάτες και οι φίλοι του Club αποκατέστησαν μέσα σε λίγες ώρες το σύνολο των εγκαταστάσεων και ηταν και πάλι έτοιμες να υποδεχθούν τους φίλους του Beach Volley.
  • Κραβαρίτης, Κερκινές, Ματούλα, Τσακοπούλου και άλλοι νικητές στο 1ο Blue Island Open
    Κέφι, μουσική, συναρπαστικά παιχνίδια και άφθονη παγωμένη μπύρα, ειχε το πρόγραμμα του 1ου BLUE ISLAND OPEN στο Side-Out Cub της Βάρκιζας.
  • Έβδομο τουρνουά της BVA στο Side Out Club
    Η Beach Volley Academy διοργανώνει το 7ο και τελευταίο τουρνουά της σε συνεργασία με το Side Out Club, για την καλοκαιρινή περίοδο, στα 4 άριστα εξοπλισμένα και οργανωμένα γήπεδα του, στο Varkiza Resort-Yabanaki beach, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου.Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur), με την τεχνική σύσκεψη ανδρών-γυναικών στις 9.30 και τα παιχνίδια να ξεκινάνε στις 10.00. Η τεχνική σύσκεψη του μικτού θα διεξαχθεί στις 14.30 και τα παιχνίδια στις 15.00.
  • Το Side Out Club αποχαιρετά την Άνοιξη με μπιτς βόλεϊ
    Το Side Out Club συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με τη διοργάνωση ενός ακόμη τουρνουά beachvolley το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου στην παραλία του Varkiza Resort.
  • Sunny Sunday beachvolley tournament στο Side Out Club
    Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος αυτή την Κυριακή 4/10 και το Side Out Club διοργανώνει ένα ακόμη τουρνουά beachvolley στην παραλία της Βάρκιζας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ