1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 12:54

«Σάμπα» στην άμμο της Λάρνακας

Χόρευαν στην κυριολεξία σάμπα στην άμμο των Φοινικούδων οι Βραζιλιάνες Duda και Victoria στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley U19. Οι δυο Βραζιλιάνες επιβεβαιώνοντας την κλάση τους κέρδισαν τις Ολλανδέζες Daalderop και Van Driel με 2-0 σετ μετατρέποντας τον τελικό σε απλή διαδικασία, κατακτώντας τον τίτλο.
Η διαφορά κλάσης ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις δυο Βραζιλιάνες να κάνουν ότι θέλουν στην άμμο. Η Dudaκαι ηVictoriaέλεγξαν από την αρχή μέχρι το τέλος τον αγώνα και κέρδισαν απόλυτα δίκαια.

Στο πρώτο σετ δεν άφησαν τις Ολλανδέζες να πάρουν ανάσα και βγάζοντας εντυπωσιακές φάσεις και κομπίνες κέρδισαν το πρώτο  σετ με 21-14. Οι δυο Ολλανδέζες παρά τη δύναμη τους στο φιλέ δεν κατόρθωσαν να αντιδράσουν.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε ο αγώνας στο δεύτερο σετ με τις Dudaκαι Victoriaνα υπερέχουν παντού. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας. Η κομπίνα που έστησαν στο φιλέ με την Victoriaνα καρφώνει διαγώνια δεν είχε αντίδοτο με συνέπεια οι Βραζιλιάνες να είναι κυρίαρχες. Με τον τρόπο αυτό κέρδισαν το σετ με 21-15  τον αγώνα  με 2-0 και τον παγκόσμιο τίτλο.

Το κεντρικό γήπεδο στις Φοινικούδες ήταν κατάμεστο, ενώ έξω από το γήπεδο στήθηκαν γιγαντοοθόνες για το κοινό.





 


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ