1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 12:45

«Μένουμε Βάρκιζα» τον Αύγουστο

Ένας «γεμάτος» Αύγουστος με το πρόγραμμα «Μένουμε Βάρκιζα» περιμένει όσους φίλους του Beach Volley και του Side-Out Club παραμείνουν στην Αττική τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού!

Το Side-Out Club διοργανώνει μια σειρά από τουρνουά σε διάφορες μορφές και κατηγορίες, με σκοπό να διασκεδάσουν παίζοντας αλλά και να κερδίσουν όμορφα δώρα τόσο οι συμμετέχοντες όσο και η παρέα τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ερασιτεχνικές διοργανώσεις δυο επιπέδων, σε άνδρες-γυναίκες και μεικτό, ένα ειδικό τουρνουά τον δεκαπενταύγουστο με έμφαση στις γυναίκες, ένα Μixed-Μatches σε συνδιασμό με «Χωριάτικον 3Χ3» την ημέρα της πανσελήνου, ένα τουρνουά με σύστημα διπλού αποκλεισμού, αλλά και πολλούς διαγωνισμούς, δώρα και κληρώσεις για αθλητές και κοινό, από τους χορηγούς Wilson, Water Action, Island Tribe, Bodytalk, Funky Buddha, Blue Island, My Gym.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Mένουμε Βάρκιζα» και μόνο για τον μήνα Αύγουστο, η μηνιαία κάρτα μέλους του Side-Out Club (για δωρεάν είσοδο σε όλες τις δράσεις και τα προγράμματα για όλο τον μήνα Αύγουστο), θα έχει την εκπτωτική τιμή των 30 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αυγούστου στο Side-Out Club είναι:

6-7 Αυγούστου BLUE ISLAND Open by Nikos Kounas (Silver-Gold)

13-14 Αυγούστου BLUE ISLAND Open by Nikos Andrias (Silver-Gold)

15 Αυγούστου LIKE A VIRGIN Tournament

18 Αυγούστου FULLMOONDay (Χωριάτικον 3Χ3 μέχρι το απόγευμα και βραδινό τουρνουά Mixed- Matches)

20-21 Αυγούστου DBL ELIMINATION Open (6 categories)

27-28 Αυγούστου FUNKY BUDDHA OPEN (Silver-Gold)

Για κάθε επιμέρους τουρνουά θα υπάρχει ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες, ενώ πληροφορίες μπορείτε πάντα να βρείτε στις σελίδεςFacebook Side-Out ClubκαιWilson Beach Volleyball Series, στατηλέφωνατου Side-Out Club 6944.023065 και 210.9656532, καιμε mailστοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ