1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2016 11:59

Χατζηνικολάου, Μαραθοκαμπίτου νικήτριες στη Σάμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου για δεύτερη χρονιά  στο γήπεδο beachvolley , στην παραλία Ποτάμι στο Καρλόβασι της Σάμου το τοπικό τουρνουά-πρωτάθλημα beach volley U16(γεννημένα από 1-1-2001 και μετά) κοριτσιών.
Με την συμμετοχή 5 ομάδων (2 περισσότερες από πέρυσι) και μετά από όμορφα παιχνίδια , πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Ναταλία Χατζηνικολάου - Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου.

Δευταθλήτρια η ομάδα των Αλεξάνδρα Γεροντή - Χρυσάνθη Κωσταντέλλη

Η Τ.Ε Ε.Ο.Π.Ε Σάμου πραγματικά συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού και της εύχεται καλή επιτυχία στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όπου και θα λάβει μέρος και θα διεξαχθούν στις 30-31 Ιουλίου στον Σχινιά Αττικής ,αλλά και όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για την απόδοσή τους και την προσπάθειά τους.

Τέλος ευχαριστεί τον Π.Ο.Π ΣΑΜΟΥ κ.Θανάση Πανούσο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε Καρλοβάσου και προπονητή κ. Μανώλη Μαθιό γιατί χωρίς την δική τους παρουσία δεν θα μπορούσε να γίνει το τουρνουά καθώς ανέλαβαν την οργάνωση και διεκπεραίωσή του.

IMG_3731.JPGIMG_3734.JPGIMG_3735.JPGIMG_3730.JPG

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ