1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2016 22:03

Στο κυρίως ταμπλό Κογκαλίδης, Μεσσαλάς και Φραγκουλίδου, Χατζηδημητρίου

Στο κυρίως ταμπλό της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2016 μετά την διαδικασία των προκριματικών, προκρίθηκαν οι Κογκαλίδης/Μεσσάλας και Φραγκουλίδου/Χατζηδημητρίου την Παρασκευή 22 Ιουλίου στην παραλία του Σχινιά!

Η δράση στο «Sailing the Club» ξεκίνησε σήμερα, με την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων, με τις δύο ομάδες να συμπληρώνουν τις θέσεις του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών, που ξεκινάει αύριο στις 9:30π.μ.!

Μολονότι οι Κώστας Κογκαλίδης και Αλέξιος Μεσσάλας, ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ του Πανελληνίου σιρκουί, καθώς φέτος δεν είχαν σημειώσει ούτε μία νίκη στα τουρνουά Masters που προηγήθηκαν, σήμερα τις έκαναν… μαζεμένες! Πέτυχαν το 3Χ3, και μάλιστα με 6-0 σετ, αρχικά επί των Δεναξά/Κισκήρα, έπειτα κόντρα στους Κλειδόπουλο/Μαμάη και τέλος επί των Κατσακούλα/Κωνσταντινίδου, εξασφαλίζονταςς έτσι το «εισιτήριο» για το κυρίως ταμπλό της τελικής φάσης του Πανελληνίου σιρκουί, που πραγματοποιείται στην παραλία του Σχινιά.

Ο «Μέσσι» μιλώντας στο volleyball.gr αρχικά ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε φέτος το καλοκαίρι, κυρίως λόγω τραυματισμού του συμπαίκτη μου Νίκου Μαρμαρινό, στον οποίο προσωπικά και πρώτα από όλους θέλω να αφιερώσω αυτήν την πρόκριση. Ο Νίκος σήμερα ήταν εδώ στο Sailing the Club και μας στήριξε πάρα πολύ με… οδηγίες πίσω από τον πάγκο. Φυσικά να ευχαριστήσω και τον συμπαίκτη μου φέτος, τον Κώστα Κογκαλίδη, που με… ανέχεται (σ.σ. γέλια) όλο το καλοκαίρι». Ο Αλέξης Μεσσάλας πρόσθεσε: «Μετά από τα πολύ άσχημα τουρνουά που κάναμε στο σιρκουί, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Έτσι σήμερα παίξαμε χωρίς άγχος, γιατί ήμασταν το αουτσάιντερ σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα στοχεύουμε σε ανάλογα καλά παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά και φυσικά να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ο Κώστας Κογκαλίδης με την σειρά του ανέφερε: «Σε όλα τα προηγούμενα τουρνουά δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε νίκη! Ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό και σκεφτήκαμε πως κάτι έπρεπε να αλλάξουμε και ευτυχώς σήμερα αυτό μας βγήκε. Πάμε για ότι καλύτερο στο κυρίως ταμπλό αν και ξέρουμε πως παίζουμε με πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι να χαρούμε τη διοργάνωση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο πετύχουμε. Προσωπικά την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στα τελικά την αφιερώνω στην κοπέλα μου, η οποία αν και θα το ήθελε δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο Σχινιά»!

«Κλείνοντας» το δίδυμο από την Αθήνα σημείωσε: «Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας στήριξαν, το «Maroulis Travel», το «Sailing the Club», τον φυσικοθεραπευτή μας τον Κώστα Λώλη, τη «Μυοκτονική», το «Star Volley Academy», και την ομάδα μας την Δραπετσώνα, που μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ».

Στο κυρίως ταμπλό γυναικών της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2016 προκρίθηκαν οι Σουζάνα Φραγκουλίδου και Γεωργία Χατζηδημητρίου μετά τη νίκη τους με 2-1 (21-19, 16-21, 15-6) επί των Ζούρου Μ./Κατσίκα Σ..

Το δίδυμο από Θεσσαλονίκη και Κύπρο, Σουζάνα Φραγκουλίδου και Γεωργία Χατζηδημητρίου αντίστοιχα μιλώντας στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, μετά την μεγάλη πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό των τελικών, υπογράμμισαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που προκριθήκαμε στα τελικά του Πανελληνίου σιρκουί. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τουρνουά με τουρνουά. Στόχος μας στην αρχή του καλοκαιριού ήταν να περάσουμε στα τελικά και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, παίζοντας παράλληλα όμορφο βόλεϊ. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαστήκαμε την βοήθεια των χορηγών μας, που θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους. Συγκεκριμένα στο πλευρό μας βρίσκονται φέτος το «All Med» «4all», «Petersport» «Piccadilly», «X-treme Stores» «Dansports» «Uvex» «Νύχια και Γοητεία». Ενώ τέλος να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, Παναγιώτη Μούρτζιο και Δημήτρη Ιωαννίδη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ