1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2016 22:36

Ώρα πρωταθλητών στα juniors

Κατεβάστε το αρχείο:
Με δυνατές μονομαχίες στην άμμο και την αδρεναλίνη στα ύψη έκλεισε το Σάββατο (9/7) η πρώτη μέρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors U22 που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Sailing the Club στο Σχινιά.


Πλέον, τα βλέμματα όλα στρέφονται στην αυριανή μέρα εκεί όπου αναμένεται να κορυφωθεί η δράση με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν από τις 9.30 το πρωί σε άνδρες και γυναίκες προκειμένου το απόγευμα να πέσει η αυλαία της διοργάνωσης με τους τελικούς.

Στους άνδρες, ο πρώτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 11.30 με τους Μπανιώτη Ρ./Τέρζογλου Γ. Να αναμένουν τον αντίπαλο δίδυμο ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα αρχίσει στις 12.15 και εκεί έχουν κλείσει ήδη θέση οι Μούχλιας/Σταυρακάκης.

Στις γυναίκες, ο πρώτος ημιτελικός ξεκινά στις 13.00 με τις Ζούρου Μ./Κατσίκα Σ. να περιμένουν τις αντιπάλους τους ενώ ο δεύτερος ημιτελικός έχιε πρώτο σερβίς στις 13.45 όπου εκεί βρίσκονται ήδη οι Κλέπκου Μ./Κουρτίδου Π.

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ANNA NATAR Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 07:33 posted by ANNA NATAR

    Τον Αύγουστο ή/και τον Σεπτέμβριο τι διοργανώσεις υπάρχουν για beach volley?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ