1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2016 15:30

Τουρνουά Κ16 και βραβεύσεις στην Κουρούτα

Τουρνουά Κ16 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κάμπινγκ,στην παραλία της Κουρούτας στις 9 και 10 Ιουλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας.Οι συμμετοχές πρόκειται να ξεπεράσουν τις 30 καθώς θα συμμετάσχουν αθλητές από όλη την Πελοπόννησο.



Στo πλαίσιo της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις στους Αχιλλέα Παπαδημητρίου και Νίκο Αριστόπουλο, δύο παίκτες με ιστορία στον Κόροιβο.Ο σύλλογος θα βραβεύσει και την Βάσω Καραντάσιου,ομοσπονδιακή προπονήτρια και άλλοτε διεθνούς αθλήτρια με τα χρώματα της Εθνικής που είχε αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, θα έχουν τη δυνατότητα αν το επιθυμούν,να διανυκτερεύσουν στο Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας με ελάχιστο αντίτιμο 5 ευρώ ανά ημέρα. Οι συνοδοί και γονείς των αθλητών θα πληρώσουν 6 ευρώ ανά ημέρα(δεν χρεώνονται εξοπλισμοί,ρεύμα κλπ.).

Όσοι από τους αθλητές και τους συνοδούς επιθυμούν να διαμείνουν στο Δημοτικό Κάμπινγκ θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο ακόλουθο τηλέφωνο:26220-28543 (κ.Ρίτα Θεοφιλοπούλου). Επίσης το Amalias Hotel προσφέρει ειδικές τιμές για τη διαμονή των αθλητών και τον συνοδών. Τηλέφωνα επικοινωνίας 26220-38104 και 26220-21470.











Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ