1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2016 13:56

Μαρτίνος - Μπέρμπερη: Η μοίρα που τους... ένωσε και ο ΟΦΗ (video)

Ο «άρρωστος» ΟΦΗτζής Παντελής Μαρτίνος μαζί με την 13χρονη συμπαίκτρια του Μαριάννα Μπέρμπερη αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης του Beach Volley League στην κατηγορία του μεικτού.
Μπορεί να μην κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση, χάνοντας στον τελικό ωστόσο, αφού η... μοίρα τους ένωσε στην άμμο είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι διακρίσεις.

Η... μικρή της παρέας Μαριάννα Μπέρμπερη ασχολείται με το beach volley εδώ και 3 χρόνια, ενώ αποφεύγει τη σάλα δίνοντας έτσι άλλο ένα... κίνητρο στον Παντελή Μαρτίνο να την έχει για συμπαίκτρια του. 

«Γνωριστήκαμε πέρυσι στο Yabanaki και ήταν γραφτό από την μοίρα να γνωριστούμε και να είμαστε συμπαίκτες για τα επόμενα 50 χρόνια. Ο... αγωνιστικός γάμος έχει γίνει» τονίζει στο volleynews.gr ο Παντελής.

Στο τουρνουά του Golden μεικτού έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου εκεί ο Παντελής Μαρτίνος ευχόταν να ήταν και αυτός 13 για να μην τον... εγκατέλειπαν οι δυνάμεις του. «Κερδίσαμε πολύ καλές ομάδες και λίγο μας... εγκατέλειψαν οι δυνάμεις, λίγο πόδια, λίγο χέρια. Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι 13 (γέλια)».

Πως είναι όμως η συνύπαρξη με τον Παντελή Μαρτίνο για την Μαριάννα: «Τέλεια. Παίζουμε αρκετό καιρό μαζί και είναι ωραίο που είμαστε συμπαίκτες. Μαζί με τον Παντελή μαθαίνεις beach volley και ταυτόχρονα περνάς ωραία».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στον ΟΦΗ. «Σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι» τονίζει ο Παντελής Μαρτίνος για την άνοδο του ΟΦΗ στη Football League και είναι αισιόδοξος ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

«Έφυγαν αυτοί που έπρεπε και έρχονται επιχειρηματίες Κρητικοί που ελπίζουμε ότι θα αγαπάει την ομάδα».

Κλείνοντας, έδωσαν ραντεβού στα επόμενα τουρνουά της άμμου και από... Σεπτέμβριο στην Κρήτη και στο «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο του(ς) ΟΦΗ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ