1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2016 13:18

Τριπλό τουρνουά στο Side Out Club με δώρο Wakeboard

Με τριπλό τουρνουά σε δυο κατηγορίες ερασιτεχνών και μια τζούνιορ συνεχίζονται το επόμενο Σ/Κ 9 και 10 Ιουλίου οι διοργανώσεις της σειράς Side-Out Club Series 2016 στην όμορφη πλαζ Varkiza Resort-Yabanaki.

Το Σάββατο 9/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών - μεικτό για την κατηγορία gold (advanced) ερασιτεχνών αθλητών και την Κυριακή 10/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών βασικού επιπέδου (basic).

Την Κυριακή 10/7 θα διεξαχθεί και η τρίτη διοργάνωση ερασιτεχνών σε μικρές ηλικίες (τζουνιορ) για παιδιά έως 19 ετών (αγοριών, κοριτσιών). Το πρόγραμμα των Τζουνιορ θα περιλαμβάνει και εκπαίδευση σε τεχνικά-γνωστικά αντικείμενα του αθλήματος από γνωστούς αθλητές.        

Ωρες Τεχνικών Συσκέψεων ίδιες και τις δύο ημέρες (Σάββατο-Κυριακή) - 9.30 Ανδρων, 11.30 Γυναικών, 13.30 Μεικτό

Τεχνική σύσκεψη για Τζούνιορ - Κυριακή 9.30 (για αγόρια και κορίτσια)

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα απο τους χορηγούς Water Action, Island Tribe, Body Talk, Funky Buddha, Wilson και My Gym. Στο τέλος της διοργάνωσης (την Κυριακή με τις απονομές των ανδρών) θα κληρωθεί και το μεγάλο δώρο, ενα Wakeboard συνοδευόμενο με ενα σετ Wakeboots, προσφορά της εταιρείας WATER ACTION.

Στην κλήρωση της WATER ACTION θα μπουν οι νικητές όλων των κατηγοριών όλων των τουρνουα του Side-Out Club για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, καθώς και όλα τα μέλη του Side-Out Club. Τέλος, θα κληρωθούν και αρκετά ακόμη όμορφα δώρα (Τάμπλετ, τσάντα Wilson, Water Action Sportswear, κλπ) μεταξύ όλων των συμμετεχόντων του Σαββατοκύριακου αλλά και για τους παρευρισκόμενους. 

Οι συνεργάτες του Side-Out Club σας περιμένουν στις άρτιες εγκαταστάσεις του Club για να απολαύσετε Beach Volley με κέφι, μουσική, όμορφα δώρα και εκπλήξεις. Γιατί το Beach Volley είναι τρόπος ζωής!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω (στα Junior από 10 ετών και άνω).

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο (των διοργανώσεων senior) Νίκο Κούνα (6986.641641), καθώς και στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944.023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FBSide-OutClub και Wilson Beach Volleyball Series.

side-out-clublogo.pngselection9-10 july2.jpg9-7.jpgselection9-10july.jpgwateractiongift.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ