Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-07-2016 21:13

Ταμπουρατζής - Κοκκινάκης: «Πρώτος τίτλος χωρίς... προπόνηση»

Τον πρώτο του τίτλο στην άμμο κατέκτησε ο Ολυμπιακός έχοντας ως δίδυμο τον Κώστα Ταμπουρατζή και τον Μενέλαο Κοκκινάκη. Οι δυο τους μίλησαν μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης τονίζοντας πως είναι ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού που ήρθε χωρίς... προπόνηση και περιμένουν το πριμ από τον Νίκο Μαντούβαλο.
«Χαρήκαμε πολύ για αυτές τις νίκες. Δεν ήταν πρωταρχικός μας στόχος να νικήσουμε στο τουρνουά αλλά αφού τα καταφέρμαε σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι. Νομίζω πως είναι ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού που έρχεται χωρίς προπόνηση και θα πούμε στον Νίκο Μαντούβαλο να ετοιμάζει το πριμ (γέλια) και συμπλήρωσε ο Κοκκινάκης:

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα. Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους που οργάνωσαν την διοργάνωση, όπως επίσης και τους αντιπάλους μας Δημητριάδη και Κασαμπαλή, είναι εξαιρετικά παιδιά και αθλητές. Χαρούμενοι για την συμμετοχή και διπλά χαρούμενοι για την πρώτη θέση».

Ταυτόχρονα εξασφάλισαν και μία θέση στο Παγκύπριο πρωτάθλημα με τον Ταμπουρατζή να δηλώνει έτοιμος για την συμμετοχή, σε αντίθεση με τον Κοκκινάκη που δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να ταξιδέψει στην Κύπρο, λόγω υποχρεώσεων με τον Ολυμπιακό.

Ταμπουρατζής: «Εγώ θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ, δούλευα 4 χρόνια στην Κυπριακή Ομοσπονδία και έχω μόνο φίλους εκεί» και συμπλήρωσε ο Μένιος:

«Βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά θα δούμε μέχρι τότε (γέλια)».

Ο Κώστας Ταμπουρατζής ξεκινάει αύριο με τον Ολυμπιακό και το καλοκαιρινό καμπ στα γήπεδα beach volley στα «Βοτσαλάκια»: «Αύριο ξεκινάμε το καμπ του Ολυμπιακού για το μπιτς βόλεϊ. Είναι η πρώτη δραστηριότητα του συλλόγου στην άμμο και είμαστε ενθουσιασμένοι».