1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2016 12:34

Καντιώτης, Φωκιανού και... κοκτέιλ στο Holy Spirit Beach volley Tournament

Διασκέδαση, κέφι, μουσική, κοκτέιλς και συναρπαστικό βραδινο θέαμα δίπλα στην θάλασσα ήταν τα χαρακτηριστικά του Holy Spirit Beach volley Tournament που διεξήχθη την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις όμορφες εγκαταστάσεις του Side-OutClubστο Varkiza Resort-Yabanaki.


Από νωρίς το απόγευμα η διάθεση ήταν ανεβασμένη με τα 'κοκτέιλ καλωσορίσματος' που πρόσφερε το δημοφιλές μπαρ Holy Spirit στους συμμετέχοντες! Οι μάχες στην άμμο ξεκίνησαν με αθλητές διαφορετικού επιπέδου να βρίσκονται πότε αντίπαλοι και πότε συμπαίκτες ενώ ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης με τους τέσσερις συμμετέχοντες που είχαν συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία να κληρώνονται σε ζευγάρια και να διεκδικούν τις πρώτες θέσεις.

Για την ιστορία, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Καντιώτης και η Αναστασία Φωκιανού ενώ τις δεύτερες θέσεις κατέλαβαν οι Γεράσιμος Καμινάρης και Αθηνά Σκυθιώτη. Όλοι μοιράστηκαν δώρα από την Bodytalk και την Water Action.

Έτσι, υπό το δυνατό φως του γεμάτου φεγγαριού ολοκληρώθηκε ένα ακόμη πρωτότυπο τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό για το Side-OutClub. Έπεται συνέχεια με πολλές ακόμη βραδινές και διαφορετικές διοργανώσεις μέσα στο καλοκαίρι! Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας εδώ στο Side-OutClub γιατι "το Beach Volley είναι τρόπος ζωής"!

image_1.jpegimage_2.jpegimage.jpeg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ