1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-06-2016 22:03

Αρβανίτη: «Ελπίζω σε κάτι καλό στο μέλλον»

Το όνειρο για την 4η συμμετοχή της σε τουρνουά Ολυμπιακών Αγώνων έσβησε για την Βίκυ Αρβανίτη μετά την ήττα των εθνικών ομάδων γυναικών από την Αυστρία στο Στάβαγκερ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ωστόσο βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και στοχεύει στους επόμενους Ολυμπιακού Αγώνες
«Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ολοκληρώθηκε η πορεία μας στο Continental Cup κυνηγώντας μια θέση στην Ολυμπιάδα. Ηττηθήκαμε από την Αυστρία ως χώρα, με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά γνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι να πάρει μια ομάδα την πρόκριση μέσα από αυτή τη διοργάνωση, καθώς μια θέση τη διεκδικούν 16 πολυ δυνατές χώρες και έχοντας μια ομάδα που αγωνίζεται 6 μήνες σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορούσαμε να θεωρούμαστε φαβορί, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν ελπίζεις μέχρι τελευταία στιγμή. 

Για μένα ήταν μια δύσκολη τετραετία που δοκιμάστηκα πολύ. Αλλά φέτος η πορεία της ομάδας μου έδωσε ξανά φτερά να ελπίζω σε κάτι καλό στο μέλλον. Εύχομαι κι ελπίζω να μπορέσω να διεκδικήσω με την Πένυ μια Ολυμπιακή πρόκριση την επόμενη τετραετία αν όλα πάνε καλά, όπου θα ήθελα να κλείσω και οριστικά την καριέρα μου στο άθλημα.

Πλέον την επόμενη εβδομάδα γυρίζουμε σελίδα και συμμετέχουμε στα τελευταία τουρνουά του Παγκοσμίου με στόχο πλέον τους βαθμούς που ίσως να μας χρειαστούν στη συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ όλους που στήριξαν την προσπάθεια μας και μας πίστεψαν και μας πιστεύουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ