1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2016 18:35

Τριπλό τουρνουά στο Side Out Club

Με τριπλό τουρνουά σε δυο κατηγορίες ερασιτεχνών και μια τζούνιορ συνεχίζονται το επόμενο Σ/Κ 18 και 19 Ιουνίου οι διοργανώσεις της σειράς Side-Out Club Series 2016 στην όμορφη πλαζ Varkiza Resort-Yabanaki.
Το Σάββατο 18/6 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών - μεικτό για το πρώτο επίπεδο ερασιτεχνών αθλητών (standard). Την Κυριακή 19/6 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή αθλητών προχωρημένου επιπέδου (advanced).

Το Σάββατο 18/6 θα διεξαχθεί και η πρώτη διοργάνωση ερασιτεχνών σε μικρές ηλικίες (τζούνιορ) για παιδιά έως 17 ετών, επίσης στις ίδιες κατηγορίες (αγοριών, κοριτσιών και μεικτό) με τεχνικό υπεύθυνο τον Γιώργο Ζαχαριάδη και ομάδα συνεργατών του. Το πρόγραμμα των Τζούνιορ θα περιλαμβάνει και εκπαίδευση σε τεχνικά-γνωστικά αντικείμενα του αθλήματος από γνωστούς αθλητές.

Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων Σάββατο - 9.30 για Ανδρών-Γυναικών, 11.00 Τζουνιορ, 13.30 Μεικτό Κυριακή – 9.30 Ανδρών, 11.00 Γυναικών, 13.30 Μεικτό

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τους δωροθέτες Funky Buddha, Bodytalk, Lipton Ice Tea και Water Action, ενώ στο τέλος της διοργάνωσης θα κληρωθεί ένα Tablet Turbo-X. Στην κλήρωση θα μπουν όλοι οι συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών.

Σας περιμένουμε στις όμορφες και οργανωμένες εγκαταστάσεις μας δίπλα στη θάλασσα για να χαρείτε Beach Volley με κέφι, μουσική, όμορφα δώρα και εκπλήξεις. Γιατί το Beach Volley είναι τρόπος ζωής!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο (των διοργανώσεων senior) Νίκο Κούνα (6986.641641), καθώς και στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944.023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στο FB Side-Out Club.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ