Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-06-2016 20:48

«Μαθήματα... αξιοκρατίας από την ΕΟΠΕ»

Με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Μπατζιλής, ο οποίος είναι δίδυμο στην άμμο με τον Γιώργο Καντιώτη βάλλει κατά της ΕΟΠΕ για τα κριτήρια επιλογής των ομάδων που θα συμμετέχουν στα Βαλκανικά τουρνουά μπιτς βόλεϊ.
Η διαμαρτυρία:

«ΜΠΡΑΒΟ ΕΟΠΕ!
Για ακόμη μια φορά η αγαπημένη μας ομοσπονδία έδωσε μαθήματα αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής (κ Γιώργος Γιατσης) μας ενημερώνει ότι το κριτήριο για συμμετοχή των ομάδων στα βαλκανικά τουρνουά είναι η βαθμολογία των ομάδων στην πανελλήνια κατάταξη αλλά η ΕΟΠΕ επιλέγει να αγνοήσει αυτό το κριτήριο και αντί να στείλει εμάς να στείλει μια άλλη ομάδα η οποία βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα βαθμολογικά. Χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς καμία απάντηση στο mail που στείλαμε ζητώντας εξηγήσεις. Εκ μέρους μου λοιπόν και εκ μέρους του συμπαίκτη μου Γιώργου Καντιώτη σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε πάντα τέτοια!»

1 σχόλιο

  • Comment Link bab.Nik. Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 19:57 posted by bab.Nik.

    Αν δεις φιλε Μπατζιλη το διδυμο που παει θα καταλαβεις οτι στο βαθος 'μυριζει' εκλογες!!!Ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται...ετσι Αχιλλεα;;;!!!