1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2016 21:47

Το καλοκαίρι ξεκινά στο Side out Club

Ξεκινάει και επισήμως η καλοκαιρινή σεζόν στο Side Out Club με το πρώτο μας τουρνουά beachvolley που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις μας στο Varkiza Resort.

Το Σάββατο 14/5 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών - μεικτό με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών που τώρα γνωρίζουν το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Την Κυριακή στις 15/5 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή αθλητών προχωρημένου επιπέδου.

Και για τις δυο μέρες η τεχνική σύσκεψη για τους άνδρες ορίζεται στις 9:30 πμ, για τις γυναίκες στη 13:00μμ ενώ για τη κατηγορία μεικτού στις 15:00μμ.

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα ενώ ένα δώρο έκπληξη θα κληρωθεί για όλους τους συμμετέχοντες.

Σας περιμένουμε στις ομορφότερες και αρτιότερες εγκαταστάσεις beachvolley δίπλα στη θάλασσα να περάσουμε ξέγνοιαστες και συναρπαστικές στιγμές!! Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας στο Side Out Club!!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες και  γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διοργάνωσης Νίκο Κούνα στο τηλέφωνο 6986 641641, στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944 023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ