1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2016 11:49

Σαββατοκύριακο με μπιτς βόλεϊ

Η Beach Volley Academy (BVA) συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά ερασιτεχνικών τουρνουά στα 3 άρτια οργανωμένα γήπεδα του Side Out Club στο Varkiza Resort-Yabanaki beach.
Συγκεκριμένα διοργανώνει τουρνουά δύο κατηγοριών, το Σάββατο 7/5 και την Κυριακή 8/5. Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur). Το ανδρικό τουρνουά θα έχει τεχνική σύσκεψη στις 9.30 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.00. Το γυναικείο τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 13.00 και οι αγώνες ξεκινούν στις 13.30. Τέλος το μικτό τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 15.30 και οι αγώνες του ξεκινούν στις 16.00.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior), το ανδρικό τουρνουά θα έχει τεχνική σύσκεψη στις 9.30 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.00. Το γυναικείο τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 13.00 και οι αγώνες ξεκινούν στις 13.30. Τέλος το μικτό τουρνουά έχει τεχνική σύσκεψη στις 15.30 και οι αγώνες του ξεκινούν στις 16.00.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα έχουν δωρεάν είσοδο στην πλαζ, καθώς και εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράβολο  ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία και 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες.

Οι νικήτριες ομάδες θα λάβουν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (WilsonCoffeeandThingsBarsolOops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο Γύρω όλοι).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 6/5 τηλεφωνικά στο 6942404628 και με mailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">bva@beachvolleyacademy.gr

Σας περιμένουμε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο beachvolleyκαι διασκέδαση σε μια από τις ωραιότερες και πιο καλά οργανωμένες παραλίές της Αθήνας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ