Εκτυπώστε τη σελίδα
11-04-2016 14:57

Ολοκληρώθηκε το 8ο Beach Cup σε Αττική και Χανιά (photos)

Ολοκληρώθηκε το 8th BEACH CUP 2015-16, μία καινοτόμα και πρωτοποριακή ιδέα τουρνουά μπητς Βόλει, που συνδιοργανώνουν  ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλει Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup).

Στο BEACH CUP 2015-16 αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1800 αθλητές και αθλήτριες κατά την διάρκεια όλης της σεζόν.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.

Κάθε αγωνιστική περίοδος αναδεικνύει τους δικούς της πρωταθλητές.

Στο νικητή και στη νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του "Novasports Beach Volley Tournament".

Το 8th BEACH CUP που έγινε στην ATTIKH είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

MVP στην ΑΤΤΙΚΗ τον Χρήστο Μπασσινά με την νίκη του στο τουρνουά ανδρών και τη συμμετοχή του στο μεικτό τουρνουά και κέρδισε το έπαθλο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments.

Τον πρώτο ομαδικό τίτλο των Μαρία Γιαννακάκη και Σέρρυ Δρακωτού που κατέκτησαν αήττητες το τουρνουά one star
Τον πρώτο τίτλο των Χρήστου Μπασσινά και Πάνου Παρασκευόπουλου στην κατηγορία one star.

Την πρώτη συμμετοχή σε τελικό μεικτού και τo πρώτo του μετάλλιo για τον Χρήστο Χρυσαίτη με συμπαίκτη τον Γιάννη Οικονομόπουλο στην κατηγορία one star.

Tην νίκη των Λίζα Τριανταφυλλίδη και Τζίνα Καλογεράκη λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση τους για το Μπιμπιόνε της Ιταλίας και τη συμμετοχή τους προπονητικά και αγωνιστικά στην αντίστοιχη δημοφιλή διοργάνωση.

*Tα βίντεο των τελικών της ΑΤΤΙΚΗΣ μπορείτε να τα δείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

8th_2.jpgtwo-star-womens.jpgtwo-star-mens.jpg8th_1.jpg