1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2016 22:52

Με νέα πρόσωπα η 11η αγωνιστική της beach volleyleague

Στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι αγωνίστηκαν 35 ομάδες για την 11η αγωνιστική της Beach Volleyleague που διεξήχθη την Κυριακή στον πολυχώρο ψυχαγωγίας και άθλησης Anima Club στη Σαρωνίδα!
Στα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της αγωνιστικής η συμμετοχή πολλών νέων αθλητών και ομάδων που "έγραψαν" τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα beach volley της σεζόν 2015/16 υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ.

Στους νικητές των τουρνουά ξεχώρισαν οι νίκες των Σαγκινέτου/ Νομικού στην κατηγορία gold ανδρών και Αγγελόπουλου/Θεοδωράκη στην κατηγορία silver, καθώς και των Λιαγούρη/Μαλλιωτάκη σε μεικτό και Σαλούστρου/Βαμβακούση στις γυναίκες.

Επίσης, στους πρωτοεμφανιζόμενους σε τουρνουά ξεχώρισαν οι συμμετοχές των Δημήτρη Θεοδωράκη που αγωνίστηκε στον τελικό silver, η παρουσία στον ημιτελικό των Σίμου Βλαχου και Γιάννη Καπάιου, αλλά και η ελπιδοφόρα εμφάνιση του Δημήτρη Σταϊκόπουλου!

Οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship που θα διεξαχθεί σε δυο εβδομάδες στον The Wall υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Τριανταφυλλιδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ