1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-04-2016 20:32

Σαββατοκύριακο στο Side Out Club

Ήλιος, θάλασσα, άμμος, ζέστη και beachvolley! Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά και για αυτό το Σαββατοκύριακο στην παραλία της Βάρκιζας στο Side Out Club.
Το Side Out Club διοργανώνει τουρνουά για την κατηγορία των γυναικών το Σάββατο 9/4 και για τις κατηγορίες ανδρών και μεικτού την Κυριακή 10/4.

Το Σάββατο η τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία των γυναικών είναι στις 10:00 πμ. Την Κυριακή η τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία των ανδρών είναι στις 09:30 πμ. και για την κατηγορία μεικτού στις 13:30 μμ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ομίλων στην πρώτη τους φάση και στη συνέχεια σε ταμπλό μονού αποκλεισμού.

Η διάθεση είναι ανεβασμένη, ο καιρός σχεδόν καλοκαιρινός, τα δώρα πλούσια και το θέαμα στην άμμο πολλά υποσχόμενο. Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας εδώ στην παραλία της Βάρκιζας στο Side Out Club!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ