1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2016 02:23

Νίκες για Βίκυ, Πένυ και Μεθενίτη... Φινλανδέζα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club το τουρνουά προετοιμασίας στο οποίο μετείχαν η εθνική γυναικών μπιτς βόλεϊ και οι εθνικές ομάδες Γερμανίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Πολωνίας (1 και 2).
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους (Γερμανία, Πολωνία 2, Φινλανδία στον Α’ και Ελλάδα, Νορβηγία, Πολωνία 1 στον Β’) με τους αγώνες της Α’ φάσης να ολοκληρώνονται στα δύο σετ. Το πρώτο στους 21 πόντους (με τον νικητή να παίρνει 2 βαθμούς) και το δεύτερο στους 15 πόντους (με τον νικητή να παίρνει ένα βαθμό).

Αντιθέτως οι αγώνες κατάταξης διεξήχθησαν κανονικά, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω του τραυματισμού της Λέχτονεν η Πηγιάνα Μεθενίτη αγωνίστηκε ως παρτενέρ της Λάχτι στην ομάδα της Φινλανδίας.

O πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Beach Volley, Θανάσης Ρέρρας μαζί με το Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Σιδέρη και το μέλος του Δ.Σ, της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Μπιτς Βόλει  Νεκτάριο Χαλβατζή παρακολούθησαν από κοντά το προπονητικό καμπ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α’ όμιλος
Γερμανία - Πολωνία2 2-0
Πολωνία2 - Φινλανδία 1-1 (1-2 οι βαθμοί) 
Γερμανία - Φινλανδία 2-0

Β’ ομιλος
Ελλάδα - Νορβηγία 1-1 (1-2 βαθμοί)
Ελλάδα - Πολωνία 1-1 (1-2 βαθμοί)
Πολωνία1 - Νορβηγία 1-1 (2-1 βαθμοί)

Αγώνες κατάταξης:
Θέσεις 1-2: Γερμανία - Πολωνία1 2-1
Θέσεις 3-4: Φινλανδία - Νορβηγία 0-2
Θέσεις 5-6: Ελλάδα - Πολωνία2 2-0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ