1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-03-2016 12:16

Χαλάρωσε με μπιτς βόλεϊ στο Side Out Club

Τριήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το περάσουμε από ένα διήμερο στην παραλία παίζοντας το αγαπημένο μας άθλημα το beachvolley.
Το Side Out Club διοργανώνει τουρνουά για τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών το Σάββατο 26/3 και για την κατηγορία μεικτού την Κυριακή 27/3.

Το Σάββατο η τεχνική σύσκεψη των γυναικών είναι στις 10:00 πμ ενώ των ανδρών στις 14:00 μμ. Την Κυριακή η τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία του μεικτού είναι στις 12:00 πμ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ταμπλό διπλού αποκλεισμού.

Συναρπαστικό θέαμα, καλή παρέα και θετική ενέργεια σας υπόσχεται για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο το Side Out Club. Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας εδώ στην παραλία της Βάρκιζας!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ