Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-03-2016 22:05

«Τον Ιούνιο θα είμαστε έτοιμες»

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη φιλοξενήθηκαν στον αέρα του Σπορ FM λίγες ημέρες μετά από τον θρίαμβό τους στο Ρίο  Οι δύο τους εμφανίστηκαν ικανοποιημένες από τη δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις και αισιόδοξες ότι –τελικά- θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στην άμμο του Ρίο.

«Πλέον έχει μείνει μόνο ένας δρόμος. Μέσα από το προ-ολυμπιακό. Τα μηνύματα που πήραμε από τα τουρνουά ήταν θετικά. Πιστεύουμε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε περισσότερο έτοιμες να αντιμετωπίσουμε ομάδες που βρήκαμε στο Ρίο», τόνισε η Βίκυ Αρβανίτη. 

«Θέλει ένα πολύ καλό τιμ συνεργατών να υπάρχει εκτός από εμάς. Σίγουρα παίζει ρόλο και η χημεία. Στο δικό μας άθλημα είμαστε μόνο δύο και έτσι πρέπει να ταιριάζουμε», ανέφερε η Πένυ Καραγκούνη σχετικά με τη συνεργασία τους. «Με την Πένυ βοηθά που είμαστε και οι δύο εγκρατείς στα συναισθήματά μας. Δεν έχουμε εξάρσεις και αυτό βοηθά», πρόσθεσε η Βίκυ Αρβανίτη, η οποία μίλησε και για το γεγονός ότι οι δύο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί. 

«Με τα τότε δεδομένα και κάποιες λάθος επιλογές που είχαμε κάνει ήταν μια επιλογή σωστή. Έπρεπε να υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο. Η Πένυ ήρθε αμέσως να παίξει στην άμμο από τη σάλα. Πλέον έχουμε μπει με νέους στόχους . Έχουμε άλλες προπονήσεις και ίσως να είναι και για το καλό αυτό έγινε», ανέφερε. 

Η Βίκυ Αρβανίτη σχολίασε και την απόφαση να σταματήσει η συνεργασία με την Μαρία Τσαρτσιάνη... 

«Η συνεργασία με τη Μαρία διήρκησε 5,5 χρόνια. Μέσα από αυτή κάναμε σημαντικές επιτυχίες. Φέραμε μετάλλιο στο Παγκόσμιο στο Ευρωπαϊκό. Ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή και ήταν η δική μου απόφαση, ήταν γιατί η ομάδα μας έφτασε μέχρι εκεί που μπορούσε. Δεν ξεχνάω τι έχουμε κάνει μαζί. Απλώς σκέφτηκα ότι για τα χρόνια που θα συνεχίσω να δοκιμάσω κάτι άλλο». 

Τέλος, η Βίκυ Αρβανίτη υποστήριξε ότι η επιθυμία της είναι να συνεχισει την καριέρα της μέχρι και τους επόμενους Ολυμπιακού Αγώνες. 

«Εάν το καταφέρω μέχρι το 2020. Θα είναι το ιδανικό τελείωμα για την καριέρα μου αυτό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα ήταν το καλύτερο φινάλε», τόνισε.

sport-fm.gr