1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2016 23:18

Αποκριάτικο τουρνουά στο Side Out Club

Τελευταία Κυριακή των Απόκρεων με τη διάθεση ιδιαίτερα ανεβασμένη και παιχνιδιάρικη στο Side Out Club που διοργανώνει ένα ακόμη τουρνουά beachvolley στις 13/3 για τις κατηγορίες ανδρών και μεικτού.
Η τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία ανδρών θα γίνει στις 09:30 πμ ενώ για την κατηγορία μεικτού στις 12:30 μμ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ταμπλό διπλού αποκλεισμού. To Bourbon# και το BeeRock# στη Γλυφάδα δίνουν τα δώρα για τις πρώτες θέσεις!!

Το #BeeRock προσφέρει ένα ξεχωριστό γεύμα στον πανέμορφο χώρο του!! Το ourbonΒ# θα σας διασκεδάσει με την καλύτερη μουσική και μια φιάλη δώρο!!

Τριήμερο ξεκούρασης έρχεται και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το απολαύσετε από το να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας άθλημα παρέα με τους φίλους σας. Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας στο Side Out Club!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ