1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-02-2016 11:59

Μυρίζει... καλοκαίρι στο Side Out Club

«Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει» όπως λέει ο λαός μας, η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός! Και το Side Out Club συνεπή στο Κυριακάτικο ραντεβού του πραγματοποιεί ένα ακόμη τουρνουά beachvolley στην κατηγορία μεικτού στις 21/2.
Η τεχνική σύσκεψη θα γίνει στις 12:00 και οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ταμπλό διπλού αποκλεισμού. To Bourbon# και το BeeRock# στη Γλυφάδα δίνουν τα δώρα για τις πρώτες θέσεις!!

Το #BeeRock προσφέρει ένα ξεχωριστό γεύμα στον πανέμορφο χώρο του!! Το ourbonΒ# θα σας διασκεδάσει με την καλύτερη μουσική και μια φιάλη δώρο!!

Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας στο Side Out Club!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ