Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-01-2016 22:07

Αναδιάρθρωση στο ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ

Την περασμένη εβδομάδα (15-16/1) πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο, η ετήσια συνάντηση της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ της CEV για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Μισέλ Έβερερτ, παρουσία του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Μπιτς Βόλεϊ και ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Θανάση Ρέρρα.
Στην ετήσια αυτή συνάντηση έγινε διεξοδική αναφορά για την άκρως επιτυχημένη πορεία του μπιτς βόλεϊ το 2015, καθώς «έσπασαν» τα ρεκόρ όλων των εποχών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία από πλευράς συμμετοχής αθλητών και κόσμου με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού αλλά και την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.

Παράλληλα, τα νέα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν για το στρατηγικό όραμα και τον τρόπο υλοποίησής του από τη νέα ηγεσία της CEV υπό την προεδρία του Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.

Επίσης, αξιολογήθηκε η πρόοδος των αναπτυξιακών έργων, τα οποία αναμένονται να ολοκληρωθούν μέσα στη χρονιά ενώ νέα πρότζεκτ έχουν σχεδιαστεί με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στις χώρες όπου το Μπιτς Βόλεϊ δεν είναι ακόμα στο προσκήνιο .

Τα μέλη της EBVC μοιράστηκαν τις απόψεις τους και συνέβαλαν στον καθορισμό των βασικών παραμέτρων για την αναδιάρθωση του αθλήματος, οι οποίες θα εφαρμοστούν από το 2017 και μετά από την τελική έγκριση του Διοικητικό Συμβούλιο της CEV.