1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-10-2015 19:12

Λίτος και Σταμπέλος για... Wild Card μεσω Amstel Radler Βeach Volley Series

Το Amstel Radler Βeach Volley Series by Efi Sfyri είναι το μόνο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με χρηματικό έπαθλο στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.
Το Amstel Radler BV Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε στις 10-11/10 και αποτελεί μια συνεργασία του Beach Volley Academy by Efi Sfyri και της ΕΟΠΕ.. 

Με εντυπωσιακό ανδρικό τουρνουά σε δύο κατηγορίες για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος απέδειξαν πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο. 

Ο πρώτος σταθμός του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Οκτωβρίου με πλήθος συμμετοχών στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα του VSC, ακολουθώντας το σύστημα διοργάνωσης του διπλού αποκλεισμού. 

Την πρώτη θέση στο ανδρικό τουρνουά της κατηγορίας ΑΑ’ κατέκτησαν οι Μπάμπης Λίτος και Γιάννης Σταμπέλος, μετά από ένα θεαματικό αγώνα με τους Γιώργο Μπαλοδήμο και Βίκτωρα Αργυρόπουλο, με σκορ 2-0 (15-10, 15-11). Οι δύο φιναλίστ προηγούνται στη βαθμολογία και αποτελούν τους κύριους υποψήφιους για το χρηματικό έπαθλο των 450 ευρώ και της wild Card Μasters/ Open 2016. 

Παράλληλα στην κατηγορία Α’, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Δεληγιάννης και Βίκτωρας Κουρούπης με 2-1 σετ (15-9, 13-15, 11-8) κόντρα στους Μπαρουίρ Αιβαζιάν και Λάμπρο Χαλβαντζή και έθεσαν υποψηφιότητα και το μεγάλο έπαθλο του δωρεάν διημέρου στο Αmmos Hotel- Myconos (5 star). 

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε: 

«Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Μοναδικά είναι τα έπαθλα που προσφέρει το νέο μας Πρωτάθλημα Series, ισχυροποιώντας έτσι τα κίνητρα για τους αθλητές και των δύο κατηγοριών. 

Σημαντική η συμβολή της EOΠΕ, με την παροχή wild card , δίνει νέα ώθηση στον ερασιτέχνη αθλητή και ανταμείβει τους καλύτερους με ελεύθερη είσοδο στα Μasters/Οpen 2016. 

Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από την "Amstel -Radler"».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ