1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2015 16:16

Ντερμανάκης, Μοτάκης και Βασιλείου, Μαρινάκη οι νικητές στην Παλαιοχώρα

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος σταθμός των τουρνουά “Chania ….The Summer still going” για το 2015, στην Παλαιοχώρα, στην παραλία της 'Παχιάς Άμμου' , στο παραδεισένιο 'Jetee Beach Bar'.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά με πολλούς αμφίρροπους και όμορφους αγώνες, όπου νικητές στους άντρες, ήταν οι Ντερμανάκης Γιάννης - Μοτάκης Παντελής, που επικράτησαν με 2-1 σετ των Αναστασάκη Δημήτρη - Βανδουλάκη Αντρέα. Αντίστοιχα στις γυναίκες για μια ακόμη φορά, νικήτρια ομάδα, αναδείχτηκε το αχτύπητο δίδυμο του φετινού καλοκαιριού, Βασιλείου Αντουαλένα -Μαρινάκη Ιφιγένεια που επικράτησαν με 2-0 σετ των Μουτσάκη Αντιγόνη - Χριστοδουλάκη Κατερίνα.

Χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Κου Περάκη Αντώνη, των αντιδημάρχων και των τοπικών χορηγών, έγινε δυνατή η πραγματοποίηση του τουρνουά στην Παχιά Άμμο , όπου στήθηκαν από την αρχή 3 πανέμορφα γήπεδα, επαγγελματικών προδιαγραφών , που έδωσαν νέα αθλητική διάσταση στην υπέροχη παραλία και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών τουριστών, που παρακολούθησαν τα παιχνίδια του τουρνουά..

Από την μεριά του ο Α.Σ.BeachVolley Χανίων, απέδειξε για άλλη μια φορά , την ικανότητα του για υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, σε οποιαδήποτε παραλία διαθέτει τις προϋποθέσεις, αλλά και τοπικούς παράγοντες, με διάθεση να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην περιοχή τους.

Η Παλαιοχώρα υποδέχτηκε αθλητές και φιλάθλους , με έναν καταπληκτικό καλοκαιρινό καιρό, και όσοι τυχεροί συμμετείχαν στο τουρνουά, πέρασαν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, με υπέροχους αγώνες, χαλάρωμα στο υπέροχο 'Jetee Beach Bar',πολλές βουτιές στην πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και πολλά δροσιστικά coctails. Όσοι βρέθηκαν για το τουρνουά στην Παλαιοχώρα , έγιναν μια μεγάλη παρέα, διασκεδάζοντας μέσα, αλλά και έξω από τα γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες, το χαρακτήρισαν σαν το καλύτερο τουρνουά του συλλόγου.

Μετά την άρτια διοργάνωση του τουρνουά της Παλαιοχώρας , σε συζητήσεις με τον Δήμαρχο Κο Περάκη, αλλά και τους αρμόδιους αντιδημάρχους , έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πραγματοποίηση τουρνουάBeachVolley, πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας για το 2016, που θαμπορoύσε να ενταχθεί στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της Παλαιοχώρας για το καλοκαίρι, προσελκύοντας αθλητές υψηλού επιπέδου από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και εκατοντάδες φίλους τους αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ