1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-09-2015 19:50

Οι τρεις τυχεροί του Lipton Summer Series 2015

Με κληρώσεις για τους τρεις τυχερούς μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, έκλεισε η φετινή σεζόν των τουρνουά Lipton Summer Series 2015.
Στην κλήρωση μπήκαν όλοι* οι συμμετέχοντες από τις 55 περίπου διοργανώσεις που υποστηρίχθηκαν από τον θεσμό των LiptonSummerSeries, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, από το Εβρο μέχρι την Κρήτη και από την Χίο μέχρι την Κέρκυρα(*εξαιρέθηκαν οι φόρμες εγγραφής που δεν ειχαν τα απαραίτητα στοιχεία για είσοδο στο ηλεκτρονικό σύστημα κλήρωσης) .


Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον εκπρόσωπο του Lipton Ice Tea κύριο Χρήστο Κιτσέλη, και τα τρία κλικ του "ποντικιού" ανέδειξαν νικητές τους εξής τυχερούς:

1. Ευαγγελία Κριτσέλη (Χαιδάρι, 2000 - συμμετείχε στο τουρνουά του Sabbia BeachBar, Χαλκίδα)
2. Αλέξανδρος Ρούτσης (Μεσσήνη, 1995 – συμμετείχε στο τουρνουά του Bouka-Bouka BeachBar, Μεσσήνη)
3. Γιάννης Χριστοδούλου (Πρέβεζα, 1986 – συμμετείχε στο τουρνουά του Mango Beach Bar, Κανάλι Πρέβεζας)

Οι τρεις νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα απο τους χορηγούς Lipton Ice Tea, Wilson, Kosmocar. 

Για την ιστορία, με το τουρνουά του Sabbia, έκλεισε για 5η συνεχή σειρά ο θεσμός των ερασιτεχνικών τουρνουά Lipton Summer Series, από τον μεγάλο χορηγό του Beach Volley στην χώρα μας, το Lipton Ice Tea. Για το 2015 έλαβαν μέρος συνολικά άνω των 2.000 διαφορετικών αθλητών όλων των ηλικιών, στήθηκαν περισσότερα από 100 φιλέ σε διάφορες παραλίες και δημοφιλή Beach Bar σε όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά υποστηρίχθηκαν κατ’ εξαίρεση και δράσεις άλλων αθλημάτων όπως το Beach Tennis.  

Στα 5 χρόνια του προγράμματος (2011-2015), στο θεσμό έχουν συμμετάσχει άνω των 10.000 ερασιτεχνών αθλητών, ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας (από 13 ετών μέχρι και 74!), σε 300 περίπου διαφορετικά Beach Bar σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν τοποθετηθεί πάνω από 600 κίτρινα φιλέ LiptonIceTeaσε κάθε άκρη της χώρας.

Ακόμη έχουν μοιραστεί περισσότερες από 5.000 μπάλλες Wilson, που όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζει το πιο δημοφιλές άθλημα του καλοκαιριού! Να μην παραλείψουμε και την εταιρεία Κosmocar που επίσης υποστηρίζει από την αρχή το πρόγραμμα παρέχοντας τα αμάξια που οργώνουν την Ελλάδα για την τοποθέτηση του εξοπλισμού και την διοργάνωση των τουρνουά.     

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ