Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-09-2015 17:15

Λίτος, Γεωργακόπουλος και αυλαία στο 16ο Novasports Beachvolley Tournament

Το συναρπαστικό φετινό ταξίδι του «16ου Novasports Beach Volleyball Tournament» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις υπέροχες εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, με τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες της διοργάνωσης και αθλητές-αθλήτριες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και απίστευτες συγκινήσεις στις κατάμεστες κερκίδες.
Την αυλαία άνοιξε η νεοεισαχθείσα κατηγορία U16 όπου στα αγόρια ο Άλιαντ Κόλα και Γιώργος Πιτούλιας «έγραψαν ιστορία» κερδίζοντας με 2-0 (15-11, 15-12) σετ τους αξιόμαχους Θωμά Μαρινάκη και Γιάννη Σπανουδάκη.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών οι Χρύσα Κουλάκη και Βικτώρια Κoρακοβούνη, έγιναν οι πρώτες που «έγραψαν» το όνομά τους στη λίστα των νικητών της νεοσύστατης κατηγορίας επικρατώντας με 2-0 (15-6, 17-15) της ομάδας της διεθνούς της Εθνικής Κορασίδων, Αναστασίας Γαλανού και της παρτενέρ της Μαρία Μαρκουλάκη.

Εξαιρετικά αμφίρροπος ήταν και ο τελικός της κατηγορίας Silver ανδρών, όπου οι «Beeroteam», Νίκος Τσιταρής και Νίκος Τσαπάκης έκαμψαν στο τάι μπρέικ με 2-1 (15-13, 13-15, 11-6) σετ την σκληροτράχηλη ομάδα των Μιχάλη Κασιμάτη και Κώστα Νικάκη και εκτός από την αγαπημένη τους... μπύρα, «μέθυσαν» και απ' το «νέκταρ» της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Σπουδαίος τελικός ήταν και η αναμέτρηση της κατηγορίας Golden ανδρών, όπου το φαβορί επιβεβαίωσε τον τίτλο του. Στο ματς που έριξε την αυλαία και του φετινού απόλυτου καλοκαιρινού event ο Μπάμπης Λίτος με το συμπαίκτη του Νεκτάριο Γεωργακόπουλο, που πρόσθεσε μία ακόμη επιτυχία στο παλμαρέ του στο θεσμό, επιβλήθηκαν χάρις στην εμπειρία τους με 2-0 (21-18, 21-19) των Γιάννη Ντερμανάκη και Γιώργου Μιχελάκη, που με την εξαιρετική τους εμφάνιση άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών, που όσο έπεφτε ο ήλιος συνέρεαν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Α.Σ Beachvolley Ν. Κυδωνίας Χανίων.

novasports.gr

Σχετικά άρθρα