1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-09-2015 15:44

Γεύση από Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κόπα Καμπάνα

Απομένει ακόμη ένας χρόνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά οι Βραζιλιάνοι λάτρεις του μπιτς βόλεϊ φρόντισαν να μας δώσουν μία γεύση από το τι θα δούμε το 2016 στην Κόπα Καμπάνα, όπου θα φιλοξενηθεί το τουρνουά της άμμου.
Στο τελευταίο Open του World Tour που έγινε σε ένα από τα πιο φημισμένα μέρη της χώρας του καφέ, φιλοξενήθηκε το τουρνουά ανδρών και γυναικών και όσοι το παρακολούθησαν είδαν πάνω κάτω τι πρόκειται να γίνει σε 1 χρόνο. Όλα έγιναν στην παραλία Αβενίδα Πρινσέσα Ιζαμπέλ, μπροστά σε 2.800 θεατές, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες το γήπεδο θα χωρά 15.000 που θα κάνουν τη διοργάνωση γιορτή. Νικήτριες στις γυναίκες ήταν οι Βραζιλιάνες Λαρίσα και Ταλίτα, ενώ στους άνδρες οι Λετονοί Σαμοΐλοφς και Σμέντινς.

Για πρώτη φορά σε διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ δοκιμάστηκε το βίντεο ρεφερί, ενώ το τουρνουά είχε και...ελληνικό χρώμα αφού ανάμεσα στους διαιτητές ήταν οι Μπάμπης Παπαδογούλας και Νικολέτα Χιριπλίδου.


Ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας και υπεύθυνος για τις διοργανώσεις βόλεϊ, Τζιοβάνε Γκάβιο, δήλωσε: «Καταφέραμε να οργανώσουμε ένα σημαντικό τουρνουά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα χάρις στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλοι και κυρίως οι 250 εθελοντές μας. Υπήρχε εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, της διεθνούς ομοσπονδίας και της οργανωτικής επιτροπής του Ριο 2016 κι όλα νομίζω ότι κύλησαν εξαιρετικά».

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, Στόκλος και Σμιθ που ήταν καλεσμένοι στο test event, είπαν: «Όσο χρόνια κι αν περάσουν στην Κόπακαμπανα και στην Ιπανέμα όταν παίζεις μπιτς βόλεϊ θα εισπράττεις την ίδια θετική ενέργεια από το κοινό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ