1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2015 21:36

Ρέρρας: «Αυτή η επιτυχία είναι καρπός μιας προσπάθειας, από την οποία δεν περισσεύει κανείς»

Τα συγχαρητήριά του, αλλά και τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη της διπλής πρόκρισης των Εθνικών ομάδων στο Continental Cup, εξέφρασε ο Ταμίας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Μπιτς Βόλεϊ της Ομοσπονδίας, κ. Θανάσης Ρέρρας, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του 4ου γύρου στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της φετινής προσπάθειας, που κορυφώθηκε και ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, ο κ. Ρέρρας δήλωσε:

«Σήμερα από πλευράς διοργανώσεων Μπιτς Βόλεϊ κλείνει ακόμη μία χρονιά και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς συνδυάζεται με την πρόκριση τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας Εθνικής ομάδας στον τελικό του Continental Cup. Η επιτυχία αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που ασχολούνται με το Μπιτς Βόλεϊ στην Ελλάδα, είτε είναι αθλητές, είτε προπονητές, είτε διοργανωτές τουρνουά, είτε απλοί φίλαθλοι.

Είναι ο καρπός μιας συλλογικής προσπάθειας, η οποία γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Για αυτό το αποτέλεσμα έχουν δουλέψει αρκετοί άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα με ανιδιοτέλεια και προσωπικό κόστος. Είναι μία απόδειξη ότι κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε το ελληνικό Μπιτς Βόλεϊ ψηλά.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους αθλητές των Εθνικών ομάδων και όλους τους συνεργαζόμενους με την Ομοσπονδία προπονητές. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και ευχάριστο για μένα το γεγονός ότι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι του Μπιτς Βόλεϊ συνεργάζονται άμεσα ή έμμεσα με την Ομοσπονδία, όπως η Έφη Σφυρή, η Βάσω Καραντάσιου, ο Μάνος Ξενάκης, ο Γιώργος Γιάτσης, ο Στάθης Χανδρινός, ο Κώστας Ποθητάκης, ο Παύλος Μπελιγράτης ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης. Όλοι μαζί έχουν βάλει από ένα λιθαράκι σ' ένα οικοδόμημα που χτίζεται.

Ολοκληρώνουμε έναν σχεδιασμό που ξεκινήσαμε μαζί με το Γιώργο Γκάγκαλη και πλέον έχουμε μπροστά μας δέκα μήνες για να προετοιμάσουμε τις ομάδες μας για τον τελικό του Continental Cup τον Ιούνιο. Ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες παραμένει δύσκολος, αλλά από σήμερα είναι πιο κοντινός. Ελπίζω να βρούμε τη βοήθεια από την ελληνική Πολιτεία, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και από ιδιώτες χορηγούς, για να καταφέρουμε ακόμη μία φορά να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μιας Ολυμπιακής πρόκρισης. Τους ευχαριστώ όλους, αλλά περισσότερο τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ για τις θυσίες τις οποίες έχουν κάνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ