1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-09-2015 12:46

Για τη δεύτερη θέση «παλεύει» η Ουκρανία

Στη διεκδίκηση της προνομιούχου 2ης θέσης της κατηγορίας ανδρών παρέμεινε η Ουκρανία, βγάζοντας νοκ άουτ την Αγγλία με 2-0 νίκες, στην πρωινή αναμέτρηση της Κυριακής (06/09) στην Καρδία Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται ο 4ος γύρος του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup.
Στη μονομαχία μεταξύ των ηττημένων χωρών των σαββατιάτικων ημιτελικών, η Ουκρανία υπερίσχυσε, έστω και αν χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κάμψουν την αντίσταση των επίμονων αντιπάλων τους.

Αρχικά οι Ντένιν / Ντενισένκο λύγισαν τους Σιφ / Γκρέγκορι με 2-1 σετ (21-12, 16-21, 15-9) και στην συνέχεια οι Γκορντιέγεφ / Ιεμέλιαντσικ κέρδισαν τους Γουίβερ / Σμιθ επίσης με 2-1 σετ (18-21, 21-13, 15-13), παρά τη μεγάλη προσπάθεια των ηττημένων, που επιβραβεύθηκε με το χειροκρότημα των θεατών στο Avant Garde Sports Club.

Μετά την επικράτησή τους, οι Ουκρανοί θα παίξουν με την Ελβετία στις 15:00, με έπαθλο για το νικητή τη 2η θέση του Γ' Ομίλου που δίνει την πρόκριση για τον τελικό γύρο του Continental Cup.

Αντίθετα, η Αγγλία είπε ήδη «αντίο» στη διοργάνωση, τερματίζοντας στην 4η και τελευταία θέση του γκρουπ.

Οι αθλητές μίλησαν στο volleyball.gr:

Ο Βλάντισλαβ Ιεμέλιαντσικ από την Ουκρανία είπε: «Είχαμε δύσκολο έργο, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Απέναντι στην Ελβετία, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για τη χθεσινή ήττα μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε εμείς τη 2η θέση. Ελπίζω ότι δεν θα παρουσιαστούμε πιο κουρασμένοι από τους αντιπάλους μας, επειδή εκείνοι έδωσαν περισσότερα παιχνίδια το Σάββατο».

Ο Άγγλος Kρεγκ Γουίβερ δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είχαμε σταθερή απόδοση, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους κρίσιμους πόντους σε αρκετά σετ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ