Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-09-2015 18:34

Αποφασισμένες για την πρόκριση στην Ουγγαρία

Στο βροχερό Σομπατέι της Ουγγαρίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών η οποία το βράδυ της Κυριακής στις 19.30 ώρα Ελλάδας σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2, θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στον β' ημιτελικό του European league με στόχο να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Αποστολή ΠΣΑΤ - Προκόπης Κόγκος

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό της Μεγαλόπολης το βράδυ της Πέμπτης ηττήθηκε με 3-2 σετ και πλέον θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάρει την πρόκριση ή νίκη με 3-2 σετ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι με δυο ομάδες που παίζουν την πρόκριση, ποιοτικά δεν ξέρω που θα κινηθεί ο αγώνας καθώς είναι ματς-πρόκρισης και μερικές φορές δεν είναι τόσο υψηλό το επίπεδο λόγω της πίεσης. Σαφώς έχει το πλεονέκτημα η Ουγγαρία μετά το πρώτο αποτέλεσμα και επιπλέον παίζει στην έδρα της ωστόσο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοντράρουμε και να την κερδίσουμε. Η άποψη μου είναι ότι ο αγώνας θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό στα ψυχικά αποθέματα και την αποφασιστικότητα που θα έχει η κάθε ομάδα», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε:

«Τα κορίτσια βλέπω ότι είναι αποφασισμένα, είναι θιγμένα από την έκβαση του προηγούμενου παιχνιδιού, ειδικά το πρώτο σετ και ελπίζω αυτό να λειτουργήσει υπέρ μας και να μπορέσουμε να αποδώσουμε το επίπεδο που μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση».

Από την πλευρά των αθλητριών, η πασαδόρος Στέλλα Χριστόδουλου, σημείωσε: «Το αυριανό ματς με την Ουγγαρία είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Είδαμε τα λάθη που κάναμε, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά και πιστεύω πως θα βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν υποτιμώ τον αντίπαλο όμως και πριν λίγες μέρες νικήσαμε την Ουγγαρία στην έδρα της και με πίστη αλλά και προσπάθεια από όλους μας, μπορούμε να το ξανακάνουμε ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Γιάννη Καλμαζίδη να κάνει τις τελικές του δοκιμές για το σχήμα που θα παρατάξει.

Η 12άδα της Εθνικής είναι ίδια με αυτή την του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης: Αρτακιανού, Χαντάβα, Χριστοδούλου, Γιώτα, Κελεσίδου, Κιόση, Λαμπρούση, Μερτέκη, Νομικού, Καββαδία, Βασιλαντωνάκη, Βεργίδου.

Σχετικά άρθρα