1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2015 16:59

Η Μπίμπι στην Ηλιούπολη

Η πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού Μπίμπι Γκλιγκόροβιτς θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ηλιούπολη, που ήθελε να εντάξει στη δύναμη της και τη συμπατριώτισσα της Βέσνα Γέλιτς, που στο παρελθόν είχε αγωνισθεί στον Πανελλήνιο. Τελικά οδεύει προς τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Νέο πρόσωπο και η Όλγα Μαλουσάρη.
Κατά τα άλλα, ο νεοφώτιστος Αστέρας Αγίου Δημητρίου, όχι μόνο δεν ενισχύθηκε, αλλά αποδυναμώθηκε αφού έφυγαν οι Φραγκιαδάκη, Παπαδάκη και πήρε τη Σπανού από τον Ηρακλή Κηφισιάς, την Πατέλη από την ΑΕΚ, την Λεωνίδου από τον Ιωνικό, τη Θώδη από την Κόρινθο και την Πατεράκη από την Ηλιούπολη, ενώ είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει η Χέλιου που απουσίαζε από την πρεμιέρα.

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαικός απέκτησε τη Βόσνια Τζούριτς, τη Δίρβα, την Τσοπούλου και τη Ντονά, ενώ στην Α2 ενισχυμένη εμφανίζεται η Θέτιδα με την προσθήκη της Ελένης Φραγκιαδάκη, της Κατερίνας Νικολαίδου και της Χρυσάνθης Χριστοδούλου.



4 σχόλια

  • Comment Link Αστέρα τις Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 10:19 posted by Αστέρα τις

    Κάτι τέτοιοι κόμπλεξικοι μικρόμυαλοι στηρίζουν. Την παραγοντικη ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

  • Comment Link SOUTHBEACHVOLLEY Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 07:53 posted by SOUTHBEACHVOLLEY

    Επιστροφη στα αναπτυξιακα τμηματα στα νεα κοριτσια στις ακαδημιες και ενδιαφερον στις κορασιδες ειναι η μονη ελπιδα εκει στα νοτια προαστια........

  • Comment Link μπραχαμι Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 11:21 posted by μπραχαμι

    Εγω λεω να μαζεψεις τους φιλους σου τους μεγαλοεπενδυτες και να κατεβειτε σε διαμαρτυρια !

  • Comment Link Αστερατος Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 06:26 posted by Αστερατος

    Από τον Αστερα εφυγαν και Χριστοδουλου,Νουσια ,όταν εγραφα τις ανησυχιες μου πεσανε να με φανε τα φιλαρακια μου,τωρα ?? 1-2 φτηνες ξενες για τα προσχηματα και πορεια επιστροφης στα τοπικα ???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ