1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-08-2015 16:46

«Χάλκινες» στην Βεγορίτιδα, «χρυσές» στην ομαδική κατάταξη οι Παρασκάκη/Τσοπούλου

Με δύο έπαθλα θα αποχαιρετήσουν τη Δυτική Μακεδονία οι Γιούλη Παρασκάκη / Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες κέρδισαν στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας γυναικών, αλλά ταυτόχρονα κατέκτησαν την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, βάσει των βαθμών που συγκέντρωσαν στο σύνολο των φετινών τουρνουά.
Οι Παρασκάκη / Τσοπούλου έφτασαν συνολικά τους 1.070 β., υποσκελίζοντας τις Κούρδογλου / Ματιάδη (1.065 β.), αλλά και τις Καραγκούνη / Μεθενίτη (1.040 β.), οι οποίες θα τερμάτιζαν πρώτες εφόσον επικρατούσαν στον τελικό.

«Χαιρόμαστε πολύ που βγήκαμε πρώτες στην ομαδική κατάταξη. Είναι πολύ τιμητική η διάκριση αυτή, γιατί επιβραβεύει την συνολική προσπάθειά μας σε όλα τα φετινά τουρνουά. Ασφαλώς η τελική φάση είναι η διοργάνωση με τη μεγαλύτερη βαρύτητα, αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά είχαν τη δική τους αξία», δήλωσε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, που μαζί με την Παρασκάκη είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Masters της Καρδίας Θεσσαλονίκης και στο Open της Σαρωνίδας.

Αναφερόμενη στην παρουσία τους στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, η Τσοπούλου είπε: «Είμαστε ευχαριστημένες από την 3η θέση, δεδομένου ότι αυτή ήταν μια περίεργη χρονιά για μας. Με την συμπαίκτρια μου δεν βρισκόμασταν συχνά για προπονήσεις, με δεδομένο ότι εκείνη μένει στην Κρήτη και εγώ στη Θεσσαλονίκη. Δουλεύαμε ατομικά και βρισκόμασταν μόνο στα τουρνουά, γι' αυτό πιστεύω ότι η 3η θέση αποτελεί επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, στον ημιτελικό θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το 1ο σετ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Επόμενος στόχος μας είναι να τα πάμε καλά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, στα τέλη Αυγούστου, ενώ θα κυνηγήσουμε ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα και στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα».

Από την πλευρά της, η Γιούλη Παρασκάκη επισήμανε: «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά, γιατί μας χώριζε μεγάλη απόσταση με την συμπαίκτρια μου και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αρκετές προπονήσεις μαζί. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε και οι δύο μεγάλη αξία ως παίκτριες και με καλή συνεργασία καταφέραμε να 'βγάζουμε' αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε τις νίκες που έπρεπε και μπορέσαμε να μπούμε στην τετράδα του Final Λίμνης Βεγορίτιδας με πολύ άγχος και πίεση, επειδή δεν είχαμε στην πλάτη μας πολλές προπονήσεις. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στον ημιτελικό, ωστόσο στο 'μικρό' τελικό κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν αλάνθαστες στο 1ο σετ και πιστεύω ότι αξίζαμε να κατακτήσουμε την 3η θέση εδώ».

Η Κρητικιά παίκτρια δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Final Λίμνης Βεγορίτιδας, το οποίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ammos Beach Bar: «Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία εδώ και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο καιρός ήταν καλός, τα γήπεδα πολύ καλά και οι εγκαταστάσεις προσεγμένες σε όλα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να ξανάρθουμε. Μακάρι να γίνονται διοργανώσεις κάθε χρόνο σ' αυτό το χώρο και μακάρι να φιλοξενηθεί ξανά η τελική φάση εδώ, γιατί η περιοχή το αξίζει πραγματικά!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ