1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-08-2015 22:02

Ράπτης: «Οι Έλληνες διαιτητές ανεβάζουν το επίπεδο»

Για το υψηλό επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας, που αντανακλάται και στην εικόνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, μίλησε ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΠΕ, κ. Βασίλης Ράπτης, στο περιθώριο του Final Λίμνης Βεγορίτιδας, που φιλοξενήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στο Ammos Beach Bar στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.
«Τα πάντα έχουν κυλήσει πάρα πολύ καλά εδώ στη λίμνη Βεγορίτιδα, σ' αυτό το πολύ όμορφο περιβάλλον, που μπορεί να αγκαλιάσει το μπιτς βόλεϊ και να φιλοξενήσει σημαντικές διοργανώσεις. Το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ καλό και βλέπουμε δυνατά παιχνίδια, ενώ και οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές. Βρισκόμαστε σε μια περιοχή που παρότι δεν έχει θάλασσα μπορεί να προσελκύσει νέους φίλους για το μπιτς βόλεϊ και εύχομαι να δούμε ακόμα περισσότερες διοργανώσεις εδώ στο μέλλον και με κατάμεστες εξέδρες», δήλωσε αρχικά ο κ. Ράπτης.

Σχετικά με τον τομέα ευθύνης του, ο επικεφαλής διαιτησίας υπογράμμισε: «Έχουμε φέρει εδώ τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές που είχαμε στη διάθεσή μας. Στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας ήρθαν στελέχη που εκπροσωπούν επάξια την ελληνική διαιτησία ακόμα και σε διεθνείς διοργανώσεις, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί και πιστεύω ότι ανεβάζει και το επίπεδο του πανελληνίου πρωταθλήματος. Εξάλλου, και οι ίδιοι οι Έλληνες πρωταθλητές έχουν εκφραστεί με θετικό τρόπο για το επίπεδο των διαιτητών μας και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, που είναι να βγάζω και να προετοιμάζω καινούργιους διαιτητές».

Ο κ. Ράπτης αναφέρθηκε και στους μεγάλους στόχους που έθεσε η ελληνική διαιτησία για φέτος, αλλά και για το 2016:

«Η ελληνική διαιτησία αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη διεθνώς και βρίσκεται σταθερά ψηλά. Οι στόχοι του φετινού καλοκαιριού πιστεύω ότι επιτεύχθηκαν, αφού τρεις Έλληνες διαιτητές συμμετέχουν σχεδόν σε όλα τα World Tour, ενώ το ερχόμενο μήνα θα υπάρχουν δύο εκπρόσωποι της ελληνικής διαιτησίας στο test event του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο επόμενος στόχος μας είναι ένας από τους τρεις διαιτητές μας να δηλώσει παρών και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πράγμα που εκτιμώ ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί. Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για την ελληνική διαιτησία και φυσικά θα μας δώσει μεγάλη χαρά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ