1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-08-2015 11:09

Χαλβατζής: «Υπάρχει βάθος στο σχεδιασμό της Ομοσπονδίας»

Τα εύσημα στους αθλητές που συμμετείχαν στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας, καθώς και στους «οικοδεσπότες» της απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης, απένειμε ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ, κ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley K18 στη Ρίγα της Λετονίας.
Ο κ. Χαλβατζής αναφέρθηκε αρχικά στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας:

«Σ' ένα πολύ όμορφο μέρος, στη Λίμνη Βεγορίτιδα, έγινε ένα πανέμορφο τουρνουά, το οποίο ανέδειξε τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών - γυναικών και απέδειξε ότι η Ομοσπονδία έχει επενδύσει σωστά σ' αυτά τα κορίτσια και σ' αυτά τα αγόρια, για να μπορέσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και ει δυνατόν να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ναουμίδη για το ζήλο που έχει δείξει για το μπιτς βόλεϊ, θέλω να τους συγχαρώ και εύχομαι κάθε χρόνο το μπιτς βόλεϊ να έχει ισχυρή παρουσία στην περιοχή, με ακόμα καλύτερες διοργανώσεις. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν και αγωνίστηκαν εδώ και έδειξαν το υψηλό φρόνημά τους ως άνθρωποι και ως αθλητές. Έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο για να μπορέσουμε μέσω του Continental Cup που θα γίνει στην Καρδία Θεσσαλονίκης να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, καθώς και στα στελέχη της Ομοσπονδίας, που δουλεύουν αδιάκοπα για την επιτυχία των πανελλήνιων πρωταθλημάτων».

Ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ σχολίασε και τις ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18:

«Τα παιδιά πήγαν πάρα πολύ καλά στη Ρίγα. Είναι μία επιτυχία των μικρών Εθνικών ομάδων, που κατέκτησαν την 9η θέση και ευελπιστούμε ότι αυτά τα παιδιά θα είναι το μέλλον του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, μαζί με τις Μαναβή / Παρισάκη. Αυτό δείχνει το βάθος που υπάρχει στον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και ότι, μαζί με τους Oμοσπονδιακούς προπονητές και τους ΠΟΠ, ότι κάτι καλό γίνεται. Οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν».

Τέλος, ο κ. Χαλβατζής αναφέρθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16, που ολοκληρώθηκε στο Βόλο: «Έγινε μια επιτυχημένη διοργάνωση στο Βόλο, με πάρα πολύ κόσμο, και όλα πήγαν άψογα από ό,τι μάθαμε. Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στους υπεύθυνους, όπως βέβαια και σ' όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link G.G Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 11:06 posted by G.G

    Κυριε Χαλβατζη αν δεν υπηρχε το φιλοτιμο των αθλητων,διαιτητων και καποιων μικροχορηγων θα ειχατε καταστρεψει με την πολιτικη σας εδω και καιρο το ωραιοτερο αθλημα του καλοκαιριου.Αν και πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να το βουλιαξετε γιατι με τα 'θα' τα δικα σου,του Ρερρα και του Μαυροματη δεν γινεται τιποτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ