1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-08-2015 23:26

Σιδέρης: «Ο κόσμος αγκάλιασε το μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Παντελεήμονα»

Τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν στην απόλυτα επιτυχημένη τέλεση του Final Λίμνης Βεγορίτιδας, απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, κ. Παναγιώτης Σιδέρης, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.
Ο κ. Σιδέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση, ευχαριστώντας κάθε στέλεχος που συνεισέφερε στην επιτυχία της φετινής σειράς αγώνων του πανελληνίου πρωταθλήματος:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι ως Ομοσπονδία γιατί ολοκληρώσαμε εδώ στην Μακεδονία, στον Άγιο Παντελεήμονα και στην γραφική Λίμνη της Βεγορίτιδας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα "Beach Volley Masters 2015" με τον καλύτερο τρόπο.

Το άθλημα του Beach Volley ταξιδεύει και αναπτύσσεται παντού, κερδίζει νέους αθλητές και φίλους και η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστικά του ως άθλημα αποφορτίζουν τον κόσμο ειδικά την εποχή αυτή.

Ο κόσμος εδώ στο νομό Φλώρινας ευχαριστήθηκε και αγκάλιασε με την παρουσία του και τις τρεις ημέρες τους αγώνες που έδωσαν οι αθλητές και επιβεβαίωσε τον στόχο που έχουμε θέσει ως ΕΟΠΕ για ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος παντού, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Ναουμίδη για την ζεστή φιλοξενία αλλά και την σημαντική προσφορά τους στους νέους της τοπικής κοινωνίας να γνωρίσουν το άθλημα του beach volley μέσα από εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος του φετινού ταξιδιού "Masters 2015" οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αθλητές για την προσπάθειά τους και το ωραίο θέαμα, στους Διαιτητές, το προσωπικό και τα στελέχη της ΕΟΠΕ γιατί πραγματικά υπερέβαλαν τον εαυτό τους, στους χορηγούς μας και τέλος σε όλους τους ανθρώπους και παράγοντες του Βόλεϊ στους οποίους οφείλεται πραγματικά η διεξαγωγή και η ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters 2015».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ