Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-08-2015 17:06

Κόκκινος/Ραμιώτης «χάλκινοι» στην Βεγορίτιδα

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών κατέκτησαν στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας οι Βασίλης Κόκκινος / Άγγελος Ραμιώτης, που νίκησαν τους Δημήτρη Νιώπα / Θανάση Παπαδημητρίου με 2-1 σετ (17-21, 25-23, 15-11) στον αγώνα για την 3η / 4η θέση, έπειτα από συγκλονιστική μάχη.
Ταυτόχρονα, όμως, οι Νιώπας / Παπαδημητρίου κατέκτησαν την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών, βάσει των βαθμών που συγκέντρωσαν στο σύνολο των διοργανώσεων του φετινού καλοκαιριού.

Νικητές και ηττημένοι ανταμείφθηκαν και από το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, που βρέθηκαν στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ammos Beach Bar στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.

Μάλιστα, οι διοργανωτές μοίρασαν στους θεατές αυθεντικές μπάλες υπογεγραμμένες από τους Έλληνες πρωταθλητές, αυθεντικές αγωνιστικές εμφανίσεις Bodytalk και άλλα δώρα που πρόσφεραν οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Το 1ο σετ χαρακτηρίστηκε από ανατροπή, αφού οι Νιώπας / Παπαδημητρίου βρέθηκαν να χάνουν με 15-12, αλλά τελικά επικράτησαν με 17-21. Ωστόσο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 2ο σετ, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Κόκκινο / Ραμιώτη, οι οποίοι προηγήθηκαν 19-17 χάρη σ' ένα επιμέρους σκορ 5-1 και εν τέλει πήραν το σετ με 25-23, στο συνολικά πέμπτο σετ μπολ που είχαν, ύστερα από απίστευτη μάχη.

Με την ψυχολογία στο πλευρό τους, οι Κόκκινος / Ραμιώτης επιβλήθηκαν και στο τάι μπρέικ, όπου πήραν προβάδισμα από νωρίς (6-2) και το συντήρησαν μέχρι να φτάσουν στο τελικό 15-11.

*Οι τελικοί του Final Λίμνης Βεγορίτιδας θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, σε μαγνητοσκόπηση.

Σχετικά άρθρα