Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-08-2015 16:10

Μπρουκς: «Ξεχωριστό θέαμα στην Βεγορίτιδα»

Ο Φρέντι Μπρουκς είναι μία από τις εξέχουσες προσωπικότητες που δίνουν λάμψη στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας, τιμώντας με την παρουσία του τη διοργάνωση που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Ammos Beach Bar της οικογένειας Ναουμίδη, στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.
Η παλιά δόξα του Ηρακλή και της εθνικής Κούβας αναφέρθηκε στους λόγους της παρουσίας του στη Φλώρινα, αλλά και στο πώς ζει ο ίδιος το σημαντικότερο αγωνιστικό ραντεβού των Ελλήνων πρωταθλητών της άμμου: «Ήρθα για να δω τη μεγαλύτερη διοργάνωση μπιτς βόλεϊ που υπάρχει στην Ελλάδα και να παρακολουθήσω τις προσπάθειες των καλύτερων αθλητών. Βρίσκομαι εδώ όπως όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημα και δουλεύουμε γι' αυτό, αφού έχουμε παιδιά τα οποία προπονούμε και επιπλέον διοργανώνουμε κάποια τουρνουά. Ο καθένας χαίρεται να βλέπει τους κορυφαίους αθλητές και να μαθαίνει από αυτούς».

Ο παλαίμαχος άσος δεν παρέλειψε να σχολιάσει με τον καλύτερο τρόπο και την ποιότητα των εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη μοναδική εικόνα που προσφέρει η διεξαγωγή των αγώνων με φόντο τη λίμνη Βεγορίτιδα και το εκπληκτικό ορεινό τοπίο:

«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με αυτά που βλέπω. Είναι ξεχωριστό θέαμα το να γίνονται αγώνες μπιτς βόλεϊ έχοντας απέναντί μας τη λίμνη, σ' ένα τόσο ωραίο περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις του Ammos Beach Bar είναι πάρα πολύ όμορφες και πιστεύω ότι η διοργάνωση πάει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».