Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-08-2015 12:42

Αρμουτάκης: «Εθελοντισμός, συνεργασία και αλληλεγγύη "δένουν" την κοινωνία»

Άκρως ικανοποιημένος από την αναβάθμιση του τουρνουά των Ματάλων σε Masters, με στόχο την μεγαλύτερη προβολή της παράκτιας περιοχής του Δήμου, εμφανίστηκε μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γιώργος Αρμουτάκης.
Ο Δήμαρχος Φαιστού, που παρακολούθησε τους αγώνες του Κυρίως Ταμπλό ανδρών και γυναικών, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή ανέφερε αρχικά: «Επιθυμούσαμε την αναβάθμισή του ιστορικού τουρνουά των Ματάλων και δικαιωθήκαμε. Είναι μια συνέχεια του Φεστιβάλ των Ματάλων, που φέτος ήταν το πιο επιτυχημένο από κάθε άλλη χρονιά. Ασχοληθήκαμε σαν δημοτική επιχείρηση, ως αναπτυξιακή επιτροπή των Ματάλων. Αναλάβαμε την ευθύνη και είχε φοβερή επιτυχία και από έσοδα και από άποψη σωστής διαχείρισης και φυσικά λειτούργησε για την προβολή της περιοχής και του δήμου μας. Οι εκδηλώσεις όπως αυτή, του Masters είναι ένα γεγονός που προβάλλει τα Μάταλα ως περιοχή, αυξάνει την επισκεψιμότητα και δίνει προοπτικές για παρόμοιες εκδηλώσεις, που θα διοργανώνουμε καθ' όλη την θερινή περίοδο στην παράκτια περιοχή του Δήμου.

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής και γενικά η αξιοποίηση όλου του παραλιακού μετώπου, που δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε ούτε στο μέσο όρο ανάπτυξης. Μέσω τέτοιων διοργανώσεων θα γίνει γνωστό το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας, που δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να το κάνουμε γνωστό στον κόσμο».

Ο κ. Γιώργος Αρμουτάκης πρόσθεσε: «Έχουμε το μεγαλύτερο μήκος παραλιών και δεν το έχουμε αξιοποιήσει κατάλληλα. Υπάρχουν πολλά μέρη αναξιοποίητα στην γύρω περιοχή. Με όλες αυτές τις εκδηλώσεις που γίνονται την περίοδο αυτή είναι μια ακόμη πρόκληση για εμάς, που θέλουμε να την φέρουμε εις πέρας.

Προσωπικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη Κοκοτσάκη καθώς το τουρνουά είναι δική του ιδέα, και πραγματοποιήθηκε με την δική του επιμονή και την προσπάθεια που κάνει –καθώς εμείς δεν είχαμε την γνώση για κάτι τέτοιο- και την ΕΟΠΕ που ανέδειξε το τουρνουά, αναβαθμίζοντάς το σε Masters. Επίσης όλους όσους συνεργάζονται με τον κ. Κοκοτσάκη, τον Πολιτιστικό σύλλογο Πιστιδίων, και την αναπτυξιακή επιτροπή του Δήμου μας, τον αντιπρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης κ. Μιχάλη Σπινθάκη, ο οποίος δίνει όλο τον εαυτό του για την επιχείρηση και όσους βοήθησαν εθελοντικά για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ακόμη μεγαλύτερη η προβολή στο τουρνουά. Και φυσικά στόχος μας είναι να καθιερωθεί το τουρνουά ως Masters. Εμείς θα το στηρίξουμε με κάθε τρόπο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και ας κερδίσει ο καλύτερος. Τέλος να ευχαριστήσω τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι πως ο εθελοντισμός, η συνεργασία και η αλληλεγγύη είναι αυτά που «δένουν» την κοινωνία».

Σχετικά άρθρα