1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2015 12:43

Ρέρρας: «Να αποτελέσει θεσμό»

Τα εύσημα στους τοπικούς φορείς για την ανάληψη της διοργάνωσης του τουρνουά Masters των Ματάλων, απένειμε ο πρόεδρος της Eπιτροπής πρωταθλημάτων beach volley της ΕΟΠΕ, κ. Θανάσης Ρέρρας.
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, ο Δήμος Φαιστού, o Πολιτιστίκος Σύλλογος Πιτσιδίων - Ματάλων η Εταιρεία Μάταλα Δήμου Φαιστού, Μονομετοχική ΑΕ αλλά και η εμπειρία του Βασίλη Κοκοτσάκη δημιούργησαν ένα τουρνουά αντάξιο των προσδοκιών της Ομοσπονδίας», ανέφερε αρχικά ο κ. Ρέρρας και πρόσθεσε: «Επιθυμία μας είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό και μόνιμο σταθμό του Πανελληνίου σιρκούι. Μας έχει εντυπωσιάσει η μαζική παρουσία του κόσμου πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι η Κρήτη αγαπάει το beach volley. Σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΚ θα δημιουργηθεί αναπτυξιακό κέντρο του beach volley στο Ηράκλειο. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Φαιστού, Γιώργο Αρμουτάκη τον πρόεδρο της εταιρείας Μάταλα, Δήμου Φαιστού, Μονομετοχική ΑΕ, Μιχάλη Σπινθάκη, το πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Νεκτάριο Τσιτερή και τον Βασίλη Κοκοτσάκη για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ